(P) Primul salon de masaj terapeutic din București care acceptă plata cu Bitcoin!

(P) Primul salon de masaj terapeutic din București care acceptă plata cu Bitcoin!
Data: 13 Februarie 2020
București este unul din cele mai aglomerate orașe din Europa. Acest lucru face ca viața în capitala noastră să fie tot mai agitată, stresantă și încordată, iar timpul să pară tot mai scurt.

Five Massage a pornit din nevoia de relaxare, liniște și, nu în ultimul rând, din nevoia de a ne regăsi pacea interioară și echilibrul. 

Five Massage este mai mult decât un salon de masaj terapeutic, este o oază de liniște și relaxare în centrul orașului. Și pentru că orașul este într-o continuă dezvoltare, trebuie să țină pasul cu dezvoltările tehnologice și din domeniul financiar, acesta fiind motivul pentru care au adăugat metodele de plată prin monede virtuale: „Considerăm că monedele virtuale sunt soluția financiară de viitor și ne dorim să fim parte din dezvoltare. De asemenea, dorim să oferim clienților noștri o varietate cât mai mare de metode de plată.”

Activitățile de zi cu zi, presiunea pe care munca, traficul și aglomerația, diversele probleme de familie pot avea efecte nocive asupra organismului și psihicului tău.

Acestea duc la un nivel ridicat de stres, care în timp poate duce la probleme de sănătate precum anxietate și depresie, migrene, insomnii, dureri de spate, articulare și îmbătrânire precoce.

Masajul reprezintă o metodă non-invazivă, holistică și de efect pentru eliminarea tensiunilor corporale, inducerea stării de bine prin stimularea secreției endorfinelor. Studiile arată că un singur masaj pe săptămână te ajută să îți regăsești echilibrul natural, să îți recapeți pofta de viață și sporește regenerarea celulară. 

Masajul terapeutic – miracolul la îndemâna oricui pentru un corp și un psihic sănătos

Munca de birou sau munca fizică își pun amprenta pe sănătatea mușchilor și articulaților tale. Chiar dacă ești o persoană activă și practici sportul, suprasolicitarea poate duce la contracturi musculare care, pe termen lung, duc la un disconfort fizic.

Acestea nu pot fi înlăturate prin nicio altă metodă decât prin masajul terapeutic sau masajul balinez. Pentru a înlătura aceste contracturi și dureri cauzate de natura locului de muncă, terapeuții specializați stimulează diverși centrii energetici aflați pe toată suprafața corpului, printr-o metodă asemănătoare presopuncturii sau Shiatsu. 

Spre deosebire de masajul de relaxare, masajul terapeutic are efect de durată, acesta acționând asupra corpului tău chiar și la 3-4 zile după masaj.

O altă deosebire este faptul că masajul terapeutic este mai intens decât masajul de relaxare sau masajul suedez, de aceea este recomandat atât sportivilor, cât și sedentarilor. Este recomandat ca ajutor pentru tratarea diverselor probleme de sănătate, având următoarele beneficii:

-Reduce foarte mult nivelul stresului, anxietății și a tensiunii acumulate

-Echilibrează tensiunea arterială

-Ușurează crampele și spasmele musculare

-Echilibrează secreția de acid lactic, ajutând la relaxarea musculară

-Ajută la restabilirea mobilității pierdute în urma unei probleme de sănătate sau a unui accident – doar sub stricta recomandare a medicului

-Ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar

-Oferă o stare de bine și de relaxare totală

-Ajută la reglarea sistemului digestiv

-Ajută la prevenția și tratarea insomniilor

-Reduce nivelul de toxine din organism prin stimularea limfei

-Tratează migrenele și durerile de cap

-Corectează postura corporală

Tipurile de masaj la care poți apela

Așa cum am afirmat deja, masajul este o necesitate in viața fiecăruia dintre noi. Five massage, unul dintre cele mai importante saloane de masaj terapeutic din București și singurul salon de masaj terapeutic care oferă și opțiunea de meditații ghidate cu fiecare masaj disponibil pentru o relaxare completă. 

Terapiile disponibile sunt:

1. Masaj de relaxare

2. Masaj terapeutic

3. Masaj balinez

4. Masaj capilar sau masaj capilar indian

5. Masaj suedez

6. Masaj anticelulitic sau remodelare corporală

7. Masaj la 4 mâini

8. Masaj cuplu

9. Masaj cu pietre calde

10. Masaj facial

11. Reflexoterapie

Pentru a te putea bucura de toate serviciile oferite, Five massage îți pune la dispoziție diverse metode de plată și achiziție.

Cu ajutorul unuia dintre tipurile de abonament oferite vei beneficia de fie 5, 10 sau 20 de ore de masaj valabile un an de la data achiziției, pe care le poți folosi pe orice dintre masajele enumerate mai sus și chiar împreună cu partenerul, un prieten sau prietenă, mamă, tată sau îți poți trimite chiar și părinții la un masaj pe abonamentul tău.

În secțiunea Gift Cards disponibilă pe www.fivemassage.ro poți găsi cadoul perfect pentru persoanele dragi din viața ta, pentru colegi, prieteni sau pentru tine.

De asemenea, Five Massage mai vine cu o idee nouă pe piață și anume posibilitatea de a putea plăti serviciul prestat cu ajutorul monedelor virtuale, Bitcoin și Etherium, dar și tradiționalele metode de plată: transfer bancar, plată online cu cardurile de credit sau debit, numerar la livrare.  

Concluzii

Starea fizică și psihică trebuie să fie mereu la parametri cât mai buni pentru a putea oferi cel mai bun randament posibil. Pentru ca acest lucru să se întâmple este necesar să ai grijă de tine și de psihicul tău. Apelarea la masaj, indiferent de tipul de masaj ales este una dintre cele mai bune metode prin care poți menține la parametri cât mai buni starea fizică și cea psihică.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies