(P) Protejează-ți recoltele cu pesticide, erbicide si ingrasaminte de la “Regal Fermierul” !

(P) Protejează-ți recoltele cu pesticide, erbicide si ingrasaminte de la Regal Fermierul !
Data publicarii: 28 Februarie 2020
Data actualizare: 28 Februarie 2020
Agricultura este domeniul de care omenirea va avea tot timpul nevoie, deoarece este singura în măsură să ne ofere hrana necesară supraviețuirii.

Iar  acum că numărul la nivel global al populației crește rapid, aceasta este practicată la nivel intensiv. Agricultura este știința și arta cultivării plantelor și a animalelor și a fost dezvoltarea cheie în ascensiunea civilizației umane sedentare, prin care agricultura de specii domesticite a creat surplusuri alimentare care le-au permis oamenilor să trăiască în orașe.

Agricultura este în continuă dezvoltare, fapt care a permis oamenilor să aibă mereu parte de hrană. În ajutorul a venit și modernizarea și evoluția tehnologiei, cu ajutorul căreia agricultura, cu toate ramurile pe care le cuprinde, a cunoscut o reală ascensiune.

Agricultura cuprinde diverse ocupații distincte, așa cum sunt:

- Acvacultura se ocupă cu creșterea plantelor și a animalelor care trăiesc în apă, în special în mări și oceane;

- Agrofitotehnia se ocupă de cultura plantelor de câmp, a plantelor furajere și a plantelor tehnice;

- Apicultura se ocupă cu creșterea albinelor pentru obținerea de miere și ceară, având și importantul rol de polenizare a plantelor aflate în zona de creștere a albinelor;

- Avicultura se ocupă cu creșterea păsărilor;

- Horticultura se ocupă cu selecționarea și creșterea legumelor, pomilor fructiferi, viei, arbuștilor fructiferi și decorativi, florilor, plantelor ornamentale, plantelor tropicale și a plantelor de seră;

- Moluscocultura se ocupă de creșterea moluștelor, atât terestre, așa cum sunt melcii comestibili, dar și a moluștelor acvatice, așa cum ar fi scoicile;

- Piscicultura se ocupă de creșterea peștilor în diferite condiții, dar și în sistem industrial;

- Sericicultura se ocupă de creșterea viermilor de mătase;

- Silvicultura se ocupă cu studiul, creșterea, exploatarea și protejarea arborilor ce formează pădurile, controlul și protecția faunei și florei din păduri;

- Zootehnia se ocupă de creșterea animalelor domestice, mai exact a mamiferelor de uscat domesticite, în scopul obținerii de lapte, carne, lână și piei sau blănuri.

Daca optați pentru partea de agricultură care se ocupă doar cu recoltele de grâne, legume sau fructe, atunci trebuie neapărat să încercați produsele pentru protecția plantelor, din gama celor de la Regal Fermierul, pe care le puteți găsi accesând următorul link: https://www.regalfermierul.ro/pesticide-protectia-plantelor.

Este bine știut faptul că orice recoltă, pentru a ajunge la maturitate și pentru ne putea bucura din plin de roadele ei, are nevoie de aplicarea unor măsuri de protecție pe măsură, care să fie eficientă încă de la prima utilizare.

Printre cele mai importante și mai recomandate intervenții, în special în cazul suprafețelor mari cultivate, este reprezentată de folosirea de pesticide.

Fără utilizarea acestor soluții, producția poate fi compromisă chiar de la început, în diverse faze ale evoluției sau chiar la final. Este întotdeauna recomandat să evitați astfel de riscuri și să fiți conștienți, în același timp, și de faptul că nu trebuie să se abuzeze niciodată de ele.

Regal Fermierul vă recomandă utilizarea responsabilă a produselor de protecția plantelor din gama lor, astfel încât să vă puteți bucura de recolte bogate și productive, fără riscuri.

Pe site-ul lor găsiți tot ce v-ar putea trebui, la prețuri extrem de accesibile, astfel încât să puteți să achiziționați tot ce vă trebuie, fără să vă faceți griji în legătură cu bugetul.

Ce presupun aceste pesticide? Folosirea unor măsuri adecvate de combatere a dăunătorilor este obligatorie pentru a nu risca pierderea unei părți însemnate din recoltă, dar și pentru a ajunge la îmbunătățirea calității recoltei. Realizarea acestui lucru se poate face recurgând la mai multe metode, respectiv:

 - Chimice, prin utilizarea de pesticide;

 - Biologice, prin utilizarea de organisme sau produse naturale cu efect de anihilare sau distrugere;

 - Agrotehnice, prin acțiuni asupra semințelor, chirurgie vegetală, tratare;

 - Fizico – mecanice, prin întreținerea solului, inclusiv prin prășitul buruienilor;

 - Genetice, găsirea unor soiuri mai rezistente la anumiți dăunători.

În ceea ce privește metodele chimice, aveți la dispoziție produsele oferite de Regal Fermierul. Gama lor de produse este un extrem de complexă și cuprinde toate produsele de care aveți nevoie, pentru a oferi recoltelor atenția și grija de care au nevoie, în lupta împotriva dăunătorilor, indiferent de natura acestora.

Practic, este aliatul de nădejde pe care trebuie să îl aveți alături, dacă sunteți agricultor. Dacă nu ați încercat până acum produsele lor, atunci nu mai stați pe gânduri și oferiți-le acestora o șansă. Nu o să vă pară rău pentru alegerea făcută! Ba din contră, veți avea numai de câștigat în urma acestei colaborări.

În agricultură nu putem să dăm la ghicit rezultatele pe care le vom obține, deoarece în acest fel vom ieși în pierdere. În schimb, dacă oferim recoltelor tot ce le-ar putea trebui, șansele de reușită cresc semnificativ. 

Regal Fermierul este o companie tânără cu produse și accesorii pentru solarii, grădini și ferme. La ei veți găsi o gamă largă de produse făcute pentru a vă ajuta să vă realizați propria seră de legume sau pentru a vă îngriji recoltele pe care le aveți cultivate în câmp.

Produsele lor sunt ideale pentru îngrijirea plantelor, dezvoltarea și întreținerea recoltelor și sunt mereu disponibile pe stoc, pe site-ul lor. Dacă îi alegeți pe ei, câștigați nu doar produse de calitate profesională, ci și un adevărat partener de încredere în afacerea pe care o demarați.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies