(P) Sneakerşii - între comoditate și modă

(P) Sneakerşii - între comoditate și modă
Autor: Maria Rusu
Data: 26 Martie 2020
Lumea modei a suferit de-a lungul timpului o grămadă de modificări. Toată lumea știe că tendințele în materie de modă se schimbă constant, de la un sezon la altul. 

Deși sunt multe persoane conservatoare, ce își mențin același stil de a se îmbrăca, majoritatea dintre noi preferăm să ne adaptăm noilor trenduri și mai mereu ne reînnoim garderoba cu piese ce „se poartă” la momentul respectiv.

Aici pot fi două motive pentru care facem acest lucru: în primul rând o facem pentru noi înșine. Femeile în general au o afinitate aparte vis-a-vis de modă, de felul de a se îmbrăca, de felul cum asortează diverse piese din garderobă, astfel creând un tot unitar armonios. De obicei, când te simți bine în interior, asta se vede și la exterior, mai exact în felul cum îți alegi ținuta. Întotdeauna o haină aleasă cu cap ne va da o mai mare încredere în noi și ne va face să ne simțim mai bine. Că un exemplu, o geantă colorată, asortată la o ținută anostă, în culori uni, va schimba total aspectul, dând parcă o altă notă ținutei.

Un al doilea motiv pentru care încercăm să ținem pasul cu moda este impactul pe care îl avem asupra celorlalți și felul cum suntem percepuți în societate. Într-o lume unde se pune mai mare accent pe superficialitate, unde felul în care arăți contează mai mult decât ceea ce gândești, este extrem de important să ne adaptăm și să fim ca ceilalți. Asta în cazul în care dorim să fim mai ușor acceptați de către cei cu care luăm contact zi de zi.

Se spune că prima impresie contează. Din acest motiv, la o primă întâlnire sau la un interviu ne alegem cu mare grijă piesele, pentru a fi percepuți altfel de către cei cu care intrăm în contact. De obicei, obișnuim să asociem înfățișarea cu caracterul și personalitatea unui om. O persoană mai sobră, mereu se va îmbrăca pe măsură, în general uni și fără prea multă culoare în ținutele alese. În schimb, o persoană veselă va prefera o gamă cât mai variată de culori.

Sneakerşii – o nouă modă

Fie că alegem să îi purtăm pentru că sunt extrem de comozi, fie pentru că pot schimba total aspectul unei ținute, sneakerşii vor fi mereu o piesă la modă pe care o vom putea asorta foarte ușor.

Deși fac parte din categoria încălțămintei sport, sneakerşii pot fi purtați atât cu pantaloni de trening, cât și cu blugi, fuste și rochii. Din acest motiv, în ziua de azi nu găsim sneakerşi doar la magazinele cu articole sport, ci chiar și în magazine ale unor branduri foarte cunoscute.

Cea mai întâlnită și purtată combinație este cea cu blugi. Fie că sunt mulați, boyfriend sau cu talie înaltă, nu avem cum să dăm greș cu această combinație. Un tricou sau o cămașă, o pereche de jeans și o pereche de sneakerşi și gata, am obținut o ținută pe cât de simplă și comodă, pe atât de fashion!

Cum asortăm o pereche de sneakerşi la o fustă sau o rochie? Este simplu! Atâta timp cât acestea nu sunt foarte elegante, ci mai mult casual, sneakerşii sunt cea mai bună alegere pentru a obține un look fresh, comod și la modă. Putem alege de exemplu articole dintr-o singură culoare și o pereche de încălțări foarte colorate și am obținut astfel o ținută care cu siguranță va atrage multe priviri.

Cum asortăm sneakerşii la accesorii? Cel mai simplu este să îi asortăm cu accesorii sport, cum ar fi rucsac, șapcă, ceas cu brățară din silicon etc. Dar o pereche de sneakerşi poate fi purtată ușor și cu o geantă mare, care mereu va fi la modă.

Așadar, trebuie să încercăm să fim „out of the box” și să testăm combinații interesante între sneakerşi și diverse piese de vestimentație, care la o primă vedere nu ar avea nimic în comun. Acest gen de combinații ne vor ajuta la crearea unui look fresh, cool și cu siguranță apreciat de către ceilalți.

În oferta BMall - un eshop multibrand - găsim o varietate de modele de sneakerşi de la diverse mărci, cum ar fi Adidas, Armani, Burberry, Calvin Klein, Converse, Dior, Guess, Jimmy Choo, Lacoste, Michael Kors și multe altele.
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO