• PRO TV
  • (P) Tendințe de Mărțișor: ce cadouri oferim în primăvara lui 2020

(P) Tendințe de Mărțișor: ce cadouri oferim în primăvara lui 2020

(P) Tendințe de Mărțișor: ce cadouri oferim în primăvara lui 2020

Cine nu iubește să dăruiască, dar mai ales să primească în dar mici atenții oferite din recunoștință, dragoste, sau apreciere? 

Cu toții iubim să le dăruim persoanelor importante cadouri care să le amintească de noi. Când primăvara bate la ușă și se așează confortabil în peisaj, este momentul prielnic să-i surprinzi pe cei dragi ție.

Când vine vorba despre cadouri, tendințele sunt orientative, ceea ce primează este personalitatea celui căruia îi oferim darul. Deci informează-te despre ce se poartă în materie de cadouri, dar nu te lăsa influențat numai de asta. Un mărțișor de 8 martie, poate avea mai multe forme, după cum vei vedea în cele ce urmează.

Flori 

Nelipsite și mereu dorite, florile sunt martorii multor povești de iubire și nu numai. Oricărei femei îi vei smulge un surâs oferindu-i un buchet de flori. Dacă ești un bărbat ocupat și timpul nu îți permite să ajungi într-o florărie, apelează la o firmă specializată în asta. În ziua de astăzi, printr-un singur apel poți să faci ca un buchet de flori să ajungă oriunde!

Eșarfă din mătase 

Dacă este vorba despre o femeie elegantă, atunci o eșarfă din mătase naturală sigur îi va răsfăța trupul și o va face să se simtă plină de rafinament. Mătasea în sine este un material de o calitate superioară, iar dacă optezi și pentru un print mai îndrăzneț cu siguranță vei avea la braț o femeie cu mai multă încredere în sine.

Etui ochelari 

Pentru că ne aflăm în sezonul cald, ochelarii de soare ne sunt indispensabil pe parcursul zilei, așa că o idee pentru un cadou mai neconvențional poate fi etuiul pentru ochelari. Este o idee inedită de cadou, deoarece printurile pentru acestea sunt foarte diverse. De la imprimeu floral la animal print, de la piele naturală la catifea. Există variante pentru orice tip de personalitate, de la cea mai extravagantă la cea mai cuminte.

Cercei 

Bijuteriile surprind orice femeie într-un mod foarte plăcut și chiar dacă ai văzut în caseta ei de bijuterii foarte mult perechi de cercei și alte accesorii, să știi că niciodată nu sunt suficiente. Iar dacă tot ai avut acces la caseta de bijuterii, analizează-i gusturile și surprinde-o oferindu-i o pereche de cercei nouă cu o piatră specială.

Casetă de bijuterii 

Bijuteriile merită un tratament special, un loc al lor care să le ferească de praf, lumină și umiditate pentru a avea o viață cât mai îndelungată.

O casetă de bijuterii este un dar cu care sigur vei surprinde, deoarece adesea femeile neglijează acest aspect ținându-și bijuteriile în diverse locuri, separate unele de altele, ceea ce conduce și la pierderea unora dintre ele. Fii cel care ia atitudine și surprinde-o prin grija pe care i-o porți.

Ceas de mână 

Dacă ești dispus să faci o investiție mai mare, sau vrei ca în loc de mici atenții să economisești puțin și te concentrezi pe un singur obiect, remarcabil, un ceas de mână ales potrivit va lăsa o impresie foarte bună. În acest caz, ideal ar fi să acorzi atenție dimensiunii cadranului.

Dacă încheietura mâinii este subțire, alege un ceas cu brățară fină, de tip bijuterie, care să o completeze. Dacă încheietura mâinii este mai lată, alege un ceas cu un cadran de o dimensiune mai mare, care să mascheze acest fapt. În privința culorii, recomandat este să fii atent la tipurile de bijuterii pe care le are, aurii sau argintii.

Orice alegi să oferi în dar, fă-o cu dragoste. Felul în care oferi cântărește mai mult decât obiectul în sine și nu uita să îl împachetezi frumos, acest detaliu face diferența!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni