(P) Top 5 Cele mai vândute produse electrice din 2021

(P) Top 5 Cele mai vândute produse electrice din 2021
Citeste mai mult despre: produse electrice,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 20 Decembrie 2021
Data actualizare: 20 Decembrie 2021
În 2021 s-a putut observa o evoluție rapidă a comportamentului consumatorilor online. Această evoluție este rezultatul schimbărilor drastice în comerțul electronic ca urmare a pandemiei COVID-19, lansând-ul în viitor cu mult peste orice așteptările magazinelor online.

Această nouă eră a comerțului electronic este marcată de tranziția experienței de cumpărare a clienților de la cumpărăturile fizice la cumpărăturile online. Tot mai mulți oameni aleg să cumpere online, de la alimente, la haine, electrice, electronice și electrocasnice. În timp ce hainele, alimentele și produsele pentru locuință au fost mereu preferate pentru cumpărătorii din mediul online, în ultimile luni se observă o creștere semnificativă a achiziționării de materiale electrice, atât de persoane fizice cât și de companii de construcții.

Conform rapoartelor MiculElectrician.ro există o creștere semnificativă a achiziției de materiale pentru încălzire în pardoseală. Ce este încălzirea în pardoseală și de ce tot mai multe persoane o preferă în locul celei cu gaz?

Încălzirea electrică în pardoseală este o tendință populară în locuințele noi, precum și în renovările care se concentrează pe o locuință aerisită, confortabilă, condusă de design.

Aceste sisteme electrice folosesc elemente de încălzire flexibile, necorozive, inclusiv cabluri, covorașe de cabluri preformate, plasă de bronz și folii de carbon. Datorita profilului lor redus, pot fi instalate în masa termica sau direct sub finisaje. 

Caloriferele tradiționale trebuie încălzite la o temperatură ridicată (între 65-75 grade Celsius) pentru a încălzi eficient o cameră, în timp ce încălzirea electrică prin pardoseală trebuie să funcționeze doar la o temperatură de 29 de grade Celsius sau mai puțin, în funcție de finisajul podelei, pentru a încălzi camera – consumând astfel mai puțină energie și menținând facturile de energie mult mai mici. Odată instalată, încălzirea în pardoseală nu necesită practic nicio întreținere și vine cu o garanție de 30 de ani.


Top 5 Cele mai vândute produse electrice din 2021: 

Încălzire în pardoseală

Cablu de brașament

Iluminat banda LED

Siguranțe diferențiale

Panouri LED


Micul electrician

Unul dintre magazinele online de încredere care pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse (cabluri, prize, panouri electrice, becuri, statii de alimentare pentru mașini electrice, etc) este MiculElectrician.ro. Acesta reprezintă o linie directă de legătură între furnizorii de materiale electrice și consumatori. 

Micul Electrician oferă servicii de consultanță specializată pentru toți clienții săi. Fie în case, birouri sau diferite industrii, cablurile sunt necesare aproape peste tot pentru electrificare. Prin urmare, oamenii trebuie să înțeleagă importanța conductorului și a cablurilor de bună calitate, deoarece calitatea îndoielnică poate da naștere unor serii de riscuri și amenințări. De aceea misiunea companiei este să asigure clienților săi produse de înaltă calitate care să se potrivească nevoilor și bugetului lor. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies