Justin Bieber, vedetă la Shark Tank, varianta americană a emisiunii Imperiul Leilor

Justin Bieber, vedetă la Shark Tank, varianta americană a emisiunii Imperiul Leilor
Citeste mai mult despre: Justin Bieber, Imperiul Leilor, Shark Tank,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Ianuarie 2021
Data actualizare: 07 Ianuarie 2021
Emisiunea „Shark Tank”, varianta americană a show-ului „Imperiul Leilor”, va avea un invitat-supriză în debutul sezonului 12. Justin Bieber își va face apariția în emisiune pentru a susține un concurent.

Sezonul 12 al emisiunii Shark Tank debutează la ABC la 8 ianuarie 2021, iar doi dintre antreprenorii care speră să obțină finanțare de la investitori, parteneri în afacere, au anunțat că vor beneficia de ajutorul unei celebrități pentru a-și „vinde” ideea de business. Dennis Colonello și Jim Grove, din Colorado, au inventat scaunul de birou ideal pentru munca de acasă, pentru care vor să obțină finanțare de la investitorii americani.

Ei l-au convins pe Justin Bieber să apară în emisiune, virtual, și să laude calitățile produsului lor. Ceea ce a și făcut, după cum se poate vedea într-un scurt filmuleț care face parte din campania de promovare a show-ului.

În România, Imperiul Leilor revine la PRO TV cu sezonul al doilea. Primii lei care sunt gata să investească și să dezvăluie secretele succesului lor sunt Dan Șucu (Mobexpert), Cristina Bâtlan (Musette), Dragoș Petrescu (City Grill) și Bogdan Micu.

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram pentru a afla primul tot ce e nou!

Vezi și VIDEO: Dragoș Petrescu s-a întors la Imperiul Leilor. „Meseria de antreprenor nu este nesigură”


Fotografii: PRO TV/Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies