• PRO TV
  • Ai nostri planuiesc sa plateasca prima rata, astazi, de la 21:30, la ProTV!

Ai nostri planuiesc sa plateasca prima rata, astazi, de la 21:30, la ProTV!

Ai nostri planuiesc sa plateasca prima rata, astazi, de la 21:30, la ProTV!

Joi seara, de la 21:30, Ai nostri complica orice activitate in care se implica! Cele doua familii – Ciorba si Ghica – trec printr-o serie noua de aventuri: documente depuse pentru a obtine un credit la banca, refuzuri, imprumuturi la banci false, copii care scapa de sub control si urmariri pentru a desconspira eventuale activitati ilicite.

In episodul din aceasta seara, Marin Ghica a descoperit metoda perfecta pentru a economisi 1.4 lei in fiecare an, asa ca decide sa renunte la abonament si sa cumpere o cartela pentru telefon. Insa planul se schimba in momentul in care i se ofera un telefon de ultima generatie, in schimbul prelungirii abonamentului actual. Cu smartphone la purtator, poate sa se comporte ca un adevarat spion: Ghica. Marin Ghica.

Horatiu si Irina planuiesc sa faca un credit pentru a-si cumpara o masina noua, insa Marin si Sandu sunt de acord, pentru prima data, ca ideea nu este deloc buna! Sandu, in stilul specific, va incerca sa gaseasca alte metode prin care sa le ofere banii, iar spionul Marin va documenta toata aventura ilegala pe noul telefon.

In acelasi timp, aflam ce se intampla atunci cand raman copiii singuri acasa cu un tata care e mai preocupat de jocuri pe console decat de cei mici. Dezordine in casa, jucarii aruncate pe jos, desene pe pereti. “Tu esti un tata denaturat, te-au schimbat jocurile si anturajul”, ii spune Madalina lui Tiberiu atunci cand ajunge acasa si vede haosul general cauzat de indiferenta tatalui.


Un nou episod Las Fierbinti, de la 20:30, la Pro TV!

In seara aceasta, imediat dupa Stirile Pro TV, aflam care este continuarea aventurilor fierbintenilor. Gianina i-a pregatit o surpriza pentru Bobita, crezand ca este pe moarte, iar Bobita nu poate sa fie decat fericit atunci cand ea ii sare in brate. Tot in aceasta seara, vestea ca Bobita nu mai prinde Revelionul ajunge si la el, asa ca incepe sa constientizeze ca toti cei care au vorbit cu el in ultima zi au profitat de faptul ca urmeaza sa scape de el, iar Vasile este in pericol sa aiba parte de o razbunare marca Bobita.

In aceasta seara, la Pro TV razi romaneste de la 20:30 cu Las Fierbinti si, la 21:30, cu Ai nostri!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni