• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Costi Dita si Razvan Exarhu, jurat MasterChef, vin duminica la Apropo TV!

Costi Dita si Razvan Exarhu, jurat MasterChef, vin duminica la Apropo TV!

Costi Dita si Razvan Exarhu, jurat MasterChef, vin duminica la Apropo TV!

Apropo TV e duminica aceasta, de la 13:05. 

Cum orice basm conspirationist trebuie sa aiba minim un balaur octogenar, duminica aceasta, in Apropo TV, de la 13:05, Andi Moisescu, impreuna cu invitatii rubricii Romania care este, Lucian Mandruta, Costel si Bogdan Naumovici, revine asupra enigmaticei figuri a lui George Soros si a darniciei lui fata de patrupezii protestatari, intr-un nou episod Old News, Fake News. Emisiunea continua cu discutii referitoare la semnele de intrebare pe care unii cetateni si le-au pus despre presedintele Klaus Iohannis, dar si despre Dacian Ciolos.

In cadrul rubricii Joyride facem o vizita studioului care a dat nastere unora dintre cele mai indragite jocuri de PC, console si mobile, respectiv FIFA, Need for Speed si Battlefield. Semn ca romanilor nu le place numai sa se joace, ci si sa creeze jocuri. Rubrica Bucatarium ii aduce duminica pe Razvan Exarhu, jurat MasterChef, si pe Andreea Raicu. Cei doi vor vorbi despre flexitarianism si flexitarieni, niste vegetarieni softcore, carora le-a venit carnea la cap. 

Ernesto Esnedo obisnuia sa cante salsa si merengue, Alex Burcea a activat timp de 10 ani in trupa Mandinga, iar Mihai Ristea a colaborat, printre altii, cu Don Baxter. Cum au ajuns ei sa formeze trupa Golan? Vedem duminica aceasta, in rubrica Next Gen, iar in Pubfather vom urmari cateva spoturi de la fratii nostri de peste Prut, comentate de Costi Dita si Mitos Micleusanu.

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni