• Emisiuni
  • Apropo TV
  • Duminica aceasta, in Apropo TV, aflam cum se distreaza tocilarii din generatia millennials!

Duminica aceasta, in Apropo TV, aflam cum se distreaza tocilarii din generatia millennials!

Duminica aceasta, in Apropo TV, aflam cum se distreaza tocilarii din generatia millennials!

Duminica, de la 13:05, in Apropo TV, rubrica Romania care este incheie seria Fake News, Old News in forta, iar Andi Moisescu, Lucian Mandruta, Costel si Bogdan Naumovici vor discuta despre „gradul de rudenie” dintre Dacian Ciolos si „Sith maestrul intergalactic” George Soros si despre presupusul razboi geofizic pe care rusii l-au declansat impotriva Romaniei. 

Weekend-ul trecut, echipa emisiunii a dat o fuga pana la Comic Con, ca sa inteleaga mai bine cum se distreaza ”tocilarii” din generatia millennials. Toate informatiile le aflam duminica aceasta, in rubrica Joyride.

Sa te filmezi gatind nu e atat de simplu cum poate cred toti, din acest motiv Andi Moisescu a apelat la profesionisti. De la Jamie Oliver sau Jamila Cuisine si pana la Farfuria Vesela, Andi va incerca sa descoasa misterele unui important trend culinar, impreuna cu Adi Hadean si Geanina Staicu Avram (jamilacuisine.ro), in Bucatarium.

In cadrul rubricii Next Gen, Andi Moisescu vorbeste putin despre trecut si mai mult despre viitor, cu veteranii de la trupa Firma, iar in Pubfather, Alina Gavrila si Razvan Exarhu, juratul MasterChef, analizeaza cateva spoturi publicitare realizate pentru un cunoscut brand de mobila si decoratiuni.

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni