• Emisiuni
  • Apropo TV
  • George Buhnici si Paul Ipate vorbesc despre goana dupa pixeli, duminica aceasta, in Apropo TV!

George Buhnici si Paul Ipate vorbesc despre goana dupa pixeli, duminica aceasta, in Apropo TV!

George Buhnici si Paul Ipate vorbesc despre goana dupa pixeli, duminica aceasta, in Apropo TV!

Paradoxul monumental continua si duminica aceasta, de la 13:15, in Apropo TV, in al treilea episod din Estetica frumosului din cadrul rubricii Romania care este. 

Anul trecut s-a inaugurat un monument de 102 tone, in valoare de 3.5 milioane de euro, numit Aripi, realizat pe fostul soclu al statuii lui Lenin. In Piata Revolutiei ne-am impiedicat de o statuie bizara cu multe brate, care ne-a facut sa ne intrebam realmente daca frumusetea este doar in ochii privitorului. Andi Moisescu si invitatii sai, Amalia Nastase, Alex Tocilescu, Cristian Lica, Marius Florea Vizate si Theodor Paleologu vor discuta despre acest subiect.

Daca saptamana trecuta ne-am lamurit ca burgerul necesita mai multa creativitate decat un simplu hamburger, duminica aceasta accentul va fi pus pe premium: vita sa fie Kobe, chifla colorata cu cerneala de sepie, iar foita obligatoriu aurita. Ne mai trebuie doar niste strazi care sa fie la nivelul street food-ului, in rest idei exista. Despre toate acestea vor vorbi cativa expozanti Burgerfest, in cadrul rubricii Bucatarium, iar in rubrica Trend Box, George Buhnici si Paul Ipate vor discuta despre goana dupa pixeli. In medie, romanii stau intre 4 si 5 ore pe zi in fata televizorului. De la Full HD la Ultra HD, pana la 4K, goana dupa pixeli a inceput sa semene mai mult cu un maraton decat cu un jogging relaxat.

In finalul editiei Apropo TV se saptamana aceasta, in rubrica Pubfather, Vasile Alboiu, directorul de creatie Pro TV, si actorul Marius Chivu vor comenta pe marginea unor spoturi publicitare realizate pentru cateva branduri de automobile.

Duminica, de la ora 13:15, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca Apropo TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Apropo TV

Articole pentru emisiune Apropo TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni