O calatorie in timp si discutii depre arta, duminica, in Apropo TV!


	O calatorie in timp si discutii depre arta, duminica, in Apropo TV!
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, ProTV,
Data: 11 Noiembrie 2016

Duminica, de la ora 13:00, in Apropo TV, Amalia Nastase, Adrian Vancica, Catalin Radu Tanase si Marian Godina, impreuna cu Andi Moisescu, vor incepe o ampla discutie despre arta hotiei si ce mai fura romanii in zilele noastre, iar in rubrica 101 locuri vom urmari un material filmat intr-o localitatea Rimetea, atestata in anul 1257, care a fost un important centru mestesugaresc si minier.

In cadrul rubricii Next Gen, duminica aceasta vom afla mai multe detalii despre proiectul Fierbinteanu, un duo de arta si muzica pop format din Gabriela Fierbinteanu – vocalista si Cristian Fierbinteanu – vocalist, computer si bass. Tot in editia de saptamana aceasta Apropo TV, Ruby si stand-up comediantul Costel vor vorbi despre cultura selfie-ului, iar scenaristul Octav Gheorghe si reprezentanti ai agentiei Next Advertising vor discuta despre publicitate si iubirea in vremea reducerilor.

Duminica, de la 13:00, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 24-lea sezon Apropo TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies