Duminică, 1 martie, de la ora 10:30, Arena Bucătarilor revine la PRO TV cu un nou sezon culinar

Duminică, 1 martie, de la ora 10:30, Arena Bucătarilor revine la PRO TV cu un nou sezon culinar

Noul sezon vine cu noi surprize neașteptate, pentru toți iubitorii artei culinare. Bucătari celebri, cu o experiență vastă în domeniu, vor transforma ingredientele în capodopere inspirate din tradițiile culinare din toată lumea și ne vor dezvălui secretele succesului lor în arta culinară. 

Toate acestea se vor desfășura sub privirile atente și curioase ale noilor gazde ale emisiunii, Alin Barabancea și Cristian Dumitru, care, alături de invitații lor, ne vor împărtăși noile trenduri și noile tehnici din bucătărie.

Semifinalist al concursului Arena Bucătarilor 2018, Alin Barabancea este un tânăr bucătar sibian, apreciat datorită pasiunii sale pentru preparatele tradiționale românești, dar și stilului său culinar.

Cristian Dumitru este, de asemenea, un reprezentant de seamă al tinerei generații de bucătari, lector al unei importante școli pentru bucătari, antreprenor și bucătar al unui restaurant cu specific continental din Craiova.

Medicul primar nutriționist Mihaela Bilic și reputatul somelier Sergiu Nedelea vor preface preparatele în adevărate experiențe culinare pentru simțurile noastre și în acest sezon. 

Cu peste 20 de ani de experiență, Mihaela Bilic, cel mai cunoscut medic nutriționist din țară, demontează toate miturile din nutriție și ne învață să ne reîmprietenim cu mâncarea, astfel încât să transformăm fiecare preparat într-o sursă de sănătate și bunăstare pentru organism.

Sergiu Nedelea, lector la o cea mai apreciată școală de somelieri din țară, ne deschide porțile fascinantei lumi a vinului, asociază fiecare preparat cu vinul potrivit și ne învață să apreciem licoarea bahică la adevărata sa valoare, pentru a-i descoperi complexitatea.

Printre invitații noului sezon se numără: Ciprian Nicolescu (maestru în arta culinară, cu peste 20 de ani de experiență în restaurante cu stele Michelin și pe vase de croazieră), Dragoș Bercea (olimpic național și internațional, căpitanul Echipei Naționale de Bucătari Seniori a României), Bogdan Alexandrescu (finalist al primului sezon MasterChef, bucătarul unui restaurant gourmet din Paris și absolvent al Hautes Études du Goût Programme).

Duminica aceasta, în prima zi de primăvară, Cristian Dumitru, alături de invitatul său, Orlando Zaharia (bucătar șef cu peste 26 de ani de experiență, câștigătorul titlui „Bucătarul de aur al Bucureștiului) ne vor delecta cu o experiență culinară spectaculoasă, un preparat inedit pe bază de pui și pește, realizat cu ingrediente de cea mai bună calitate și dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, fie că sunt profesioniste în arta culinară sau doar pasionate de bunătățuri.

Fie că ești pasionat de bunătățuri sau profesionist, descoperă noile tehnici și secrete din spatele celor mai savuroase opere de artă culinară, în fiecare duminică, de la ora 10:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni