In fiecare duminica, de la 10:30 ai Arena bucatarilor. Din 19 februarie, numai la Pro TV


	In fiecare duminica, de la 10:30 ai Arena bucatarilor. Din 19 februarie, numai la Pro TV
Citeste mai mult despre: arena bucatarilor, ProTV, sezon nou,
Data: 09 Februarie 2017

Din 19 februarie, in fiecare duminica de la ora 10:30, la PRO TV, "Arena bucatarilor" invita toti iubitorii artei culinare sa descopere noi preparate inovative si povestile de succes ale celor mai valorosi maestri ai gastronomiei romanesti.

Organizat de Selgros si produs de Happening Media, creative cooking show-ul "Arena bucatarilor" aduce in casele dumneavoastra, saptamana de saptamana, savoare si voie buna prin intermediul celor mai importanti si iscusiti maestri ai artei culinare si al savuroaselor tablouri cu care ne vor delecta.

In fiecare duminica, profesionistii si pasionatii de bunataturi vor fi martori la nasterea unor adevarate opere de arta culinara, savarsite de nume mari ale gastronomiei romanesti, alaturi de maestrul Liviu Preda, si vor invata, cu ajutorul medicului primar nutritionist, Mihaela Bilic, virtutile ingredientelor si modul in care se gatesc si asociaza, pentru a avea o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Ioan Florescu, Laszlo Szabolcs, Adrian Pop si multi alti maestri ai bunului gust isi vor transpune maiestria, experienta si talentul in adevarate opere culinare ideale pentru mese obisnuite si speciale deopotriva.

In fiecare duminica, de la 10:30, la PRO TV, „Arena bucatarilor” va invita sa petreceti sfarsitul de saptamana in compania celor mai de seama bucatari, sa descoperiti povestile lor de succes si cele mai noi trenduri in materie de gastronomie.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies