• PRO TV
  • Portretul oficial al Regelui Charles, considerat ”o monstruozitate sinistră”! Cum poate să arate tabloul. ”Zici că e din Vânătorii de fantome”

Portretul oficial al Regelui Charles, considerat ”o monstruozitate sinistră”! Cum poate să arate tabloul. ”Zici că e din Vânătorii de fantome”

Portretul oficial al Regelui Charles, considerat ”o monstruozitate sinistră”! Cum poate să arate tabloul. ”Zici că e din Vânătorii de fantome”

Pentru a sărbători primul an de domnie, Regele Charles a dezvăluit primul său portret de la încoronare - cu toate acestea, fanii sunt siderați de stilul unic al picturii, unii întrebându-se ”ce mama naibii este asta”.

La un an de la încoronarea oficială a Regelui Charles, monarhul a dezvăluit un portret surprinzător al său, făcut special pentru a marca această ocazie. Semnat de artistul contemporan Jonathan Yeo, tabloul a făcut valuri în mediul online.
Fanii s-au grăbit cu comentarii: ”Hm, mi se pare mie, sau este ceva sinistru la el?”.

Gallery

Opera de artă este aproape în totalitate roșie, iar pentru a marca tranziția lui Charles ca șef al statului, în portret să regăsește un fluture monarh, care stă pe umărul regelui, ceea ce s-a dovedit că a fost sugerat de însuși Charles.

Comentariile au fost de-a dreptul brutale: ”Ce este această monstruozitate? Este anunțat Regele Charles drept antichristul?”
”De ce portretul lui Charles îmi aduce aminte de Vânătorii de fantome”.

Nu toată lumea a fost de acord că tabloul este urât, mulți dintre fani lăudând opera de artă. ”De-a dreptul uimitor. Noul portret al Regelui îi captează sufletul blajin. Superb”.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni