• PRO TV
  • Familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în tragedia de la 2 Mai cer despăgubiri uriașe! Suma la care se ridică daunele morale și materiale

Familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în tragedia de la 2 Mai cer despăgubiri uriașe! Suma la care se ridică daunele morale și materiale

Familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în tragedia de la 2 Mai cer despăgubiri uriașe! Suma la care se ridică daunele morale și materiale

Sebastian Olariu și Roberta Dragomir și-au pierdut viața în tragicul accident de la 2 Mai, iar alte trei persoane au fost grav rănite. Acum, familiile acestora cer despăgubiri uriașe, de ordinul zecilor de milioane de euro!

Gallery

​Tragedia care a avut loc la 2 Mai, anul trecut, a șocat toată România și de atunci se cere dreptate atât pentru Sebastian Olariu și Roberta Dragomir, care au murit pe loc în urma accidentului, cât și pentru cei trei tineri răniți grav de Vlad Pascu.

Potrivit libertatea.ro, cei trei tineri care s-au ales cu răni majore după ce șoferul drogat a intrat cu mașina în grupul de persoane alături de care se aflau au solicitat, drept daune, câte un milion de euro fiecare.

Pentru Roberta Dragomir s-au costituit, conform sursei menționate mai sus, părți civile mama, tatăl, sora și doi bunici, fiecare membru solicitând daune în valoare de cinci milioane de euro.

La Sebastian Olariu s-au constituit părți civile părinții, sora, doi bunici și două mătuși, dar sumele cerute nu sunt cunoscute. Potrivit libertatea.ro, daunele morale și materiale cumulate, în total, ajung la 33 de milioane de euro.

Suma în cauză va fi plătită de către Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR), urmând ca aceasta să se îndrepte împotriva inculpatului, în cadrul unui proces civil, mai notează sursa amintită.

Foto: Facebook, Inquam Photos

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni