• PRO TV
  • Grație și eleganță pe covorul roșu de la Cannes 2024! Vedetele care au impresionat audiența în prima zi a festivalului organizat pe Coasta de Azur

Grație și eleganță pe covorul roșu de la Cannes 2024! Vedetele care au impresionat audiența în prima zi a festivalului organizat pe Coasta de Azur

Grație și eleganță pe covorul roșu de la Cannes 2024! Vedetele care au impresionat audiența în prima zi a festivalului organizat pe Coasta de Azur

Festivalul de la Cannes și-a deschis porțile pentru cea de-a 77-a ediție. Anul acesta, trei filme românești, printre care și documentarul despre Ilie Năstase, vor fi difuzate în cadrul evenimentului cinematografic de pe Coasta de Azur.

Gallery

​Printre primele vedete care și-au făcut apariția la Cannes se numără: Meryl Streep, Jane Fonda, Heidi Klum, Eva Green, Rose Bertram sau Anya Taylor-Joy. Unele dintre ele au defilat deja pe covorul roșu și au impresionat audiența cu ținutele alese.

Roșu, verde, argintiu, trenă, funde supradimensionate, pene sau strasuri. Doamnele nu au dus lipsă de imaginație și au arătat impecabil pe covorul roșu de la Cannes.

Iată mai jos câteva apariții care au impresionat în prima zi la Cannes 2024

 

​Eva Green este membră a juriului de la Cannes 2024 și a participat la premiera „The Second Act”. Actrița a ales o creație Armani Prive.

​Meryl Streep, elegantă într-o creație Dior. „Sunt atât de fericită că nu v-aţi plictisit de mine”, a glumit actrița pe covorul roșu.

​Shanina Shaik, o lady in red spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes 2024.

​Cântăreața Alicia Aylies a impresionat cu o rochie argintie, cu corset și inserții transparente.

Actrița ​Cinta Laura Kiehl a făcut furori pe covorul roșu, iar fotografii au pozat-o din toate unghiurile. 

​Modelul Rose Bertram a fermecat audiența într-o rochie roșie cu corset, pe care a accesorizat-o cu bijuterii statement.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

FOTO: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni