• PRO TV
  • Noi detalii în cazul crimei din Orhei! Ce se întâmplă cu bărbatul care ar fi ucis-o pe Ana-Maria, tânăra de 19 ani care urma să devină mamă

Noi detalii în cazul crimei din Orhei! Ce se întâmplă cu bărbatul care ar fi ucis-o pe Ana-Maria, tânăra de 19 ani care urma să devină mamă

Noi detalii în cazul crimei din Orhei! Ce se întâmplă cu bărbatul care ar fi ucis-o pe Ana-Maria, tânăra de 19 ani care urma să devină mamă

Autoritățile din Republica Moldova au luat noi decizii cu privire la cazul gravidei de 19 ani, ucisă cu sânge rece de un bărbat care a luat-o la ocazie! Iată ce se întâmplă cu suspectul principal în spatele gratiilor!

Gallery

​Ana-Maria avea 19 ani și era pe cale să devină mamă, însă visul ei de a-și ține copilul în brațe a fost spulberat. În luna aprilie, aceasta a dispărut fără urmă, iar după lungi căutări i-a fost găsit trupul neînsuflețit la marginea unei păduri. Suspectul principal este, potrivit ziarulnational.md, Gheorghe Cotorobai, un bărbat de 45 de ani din satul Chițcanii vechi, raionul Telenești.

Acesta ar fi luat-o la ocazie pe tânăra de 19 ani și ar fi dus-o la el acasă, unde ar fi suspus-o la chinuri greu de imaginat.

Autoritățile l-au reținut, pentru 30 de zile, după ce Ana-Maria a fost găsită fără suflare lângă pădurea din apropierea casei acestuia.

Conform sursei amintite, Judecătoria Orhei a decis, astăzi, ca suspectul să mai stea încă 30 de zile în arest preventiv.

Ce se întâmplă cu Gheorghe Cotorobai în spatele gratiilor

La scurt timp după ce a fost găsit trupul fetei, suspectul a pledat nevinovat și chiar a spus că este pregătit oricând să fie supus testului poligraf pentru a dovedi că nu el este cel care i-a luat viața fetei.

De asemenea, avocatul acestuia a făcut declarații șocante despre starea clientului său după gratii, susținând că se confruntă cu probleme grave de sănătate.

„Înțeleg că toți au sperat că fetița este în viață. Și eu am sperat. Nici la moment nu-mi vine a crede că au găsit-o moartă. El spune că nu a comis infracțiunea. Noi am solicitat să fie efectuat poligraful.

El a spus că este de acord să treacă poligraful, dacă oamenii cred că el a comis infracțiunea. El este de acord și azi să îl treacă. … Nu se simte foarte bine. Îmi spune că se simte rău, are dureri de cap. El, de fapt, este foarte bolnav. Stă sub evidența medicului. Domnul este fost polițist. O perioadă a fost peste hotare, iar la întoarcere s-a angajat în sistemul penitenciar. S-a îmbolnăvit de Covid și a fost eliberat din funcție în legătură cu boala pe care o are.

Așa de tare și-a bătut statul capul de această persoană care a slujit statului, că l-a trimis la Chițcanii Vechi să se lecuiască la medicul de familie. Foarte frumos din partea statului. Omul se trata la medicul de familie, care îi scria diferite medicamente. Din câte sunt informat, din cauza medicamentelor, nu dormea cu săptămânile. Se pune întrebarea ce medicamente erau folosite și pentru ce erau date? O să ajungem și la etapa respectivă. Aici se leagă un lanț mare.
Medicii au prescris medicamente care îl puteau aduce să comită o astfel de infracțiune, fără să își dea seama. Omul putea să comită o infracțiune inconștient”, a declarat avocatul presupusul criminal al Anei-Maria pentru Life Moldova, potrivit realitatea.md.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni