• PRO TV
  • Ce a declarat Simona Halep după ce a fost nevoită să se retragă de la Trofeul Clarins: "Prea riscant"

Ce a declarat Simona Halep după ce a fost nevoită să se retragă de la Trofeul Clarins: "Prea riscant"

Ce a declarat Simona Halep după ce a fost nevoită să se retragă de la Trofeul Clarins: "Prea riscant"

Simona Halep abandonează în primul său meci pe zgură de la reîntoarcerea în circuit.

Simona Halep, numărul 1149 WTA, revenită în martie după o suspendare îndelungată, a abandonat, miercuri, în primul tur al turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Spotiva noastră s-a văzut nevoită să abandoneze, deoarece problemele de la genunchiul stâng nu au lăsat-o să mai joace, deși a cerut tratament pe parcursul meciului care a durat 90 de minute.

Imediat după abandonul de la Trophee Clarins a apărut și prima reacție a Simonei Halep. Tenismena nu a dorit să riște o accidentare mai gravă în duelul cu McCartney Kessler

”Aceeași durere de genunchi ca în Miami, prea riscant să continui”, a spus fostul număr 1 WTA, potrivit jurnalistului francez Eric Salliot.

Dubla campioană de Grand Slam s-a retras de la Trofeul Clarins (WTA 125, are loc la Paris) după o oră și 26 de minute de joc, la scorul de 7-5, 2-3. Trofeul Clarins are loc în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.000 de euro.

Simona Halep nu a primit wild card pentru turneul de la Roland Garros, dar a primit o invitaţie la turneul WTA 250 de la Rabat (19-25 mai).

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni