• PRO TV
  • Ce se întâmplă cu autorii tragediei din Crângași. Tinerii care l-au omorât pe bărbatul de 46 de ani au fugit de la locul crimei

Ce se întâmplă cu autorii tragediei din Crângași. Tinerii care l-au omorât pe bărbatul de 46 de ani au fugit de la locul crimei

Ce se întâmplă cu autorii tragediei din Crângași. Tinerii care l-au omorât pe bărbatul de 46 de ani au fugit de la locul crimei

Doi tineri de 16 și 20 de ani au bătut cu bestialitate un bărbat de 46 de ani zilele trecute, în apropierea Parcului Crângași. După ce l-au lăsat fără suflare, pe asfalt, cei doi au fugit de la fața locului.

O crimă cumplită a avut loc miercuri, pe data de 15 mai, în apropierea Parcului Crângași, din sectorul 6 al Capitalei. Doi tineri de 16 și 20 de ani au fugărit, prins și bătut cu două scânduri de lemn un bărbat de 46 de ani, care ar fi vrut să își apere fiica vitregă de ei.

Tinerii i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, chiar în mijlocul unei intersecții, sub privirile oripilate ale trecătorilor. Totul a început de la faptul că două fete, însoțite de prietenii lor - agresorii, au vrut să o bată pe fiica vitregă a victimei, aceasta din urmă chemându-l pe bărbat pentru a o apăra.

Cei doi criminali s-au predat la Poliție, iar acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalului Bucureşti.

„Fata ce urma să fie bătută a aflat, așa că a venit la discuții cu concubinul mamei. Fetele au discutat amiabil, dar băieții s-au luat la ceartă. Situația a culminat cu înarmarea inculpaților cu niște araci pe care i-au luat de pe stradă și lovirea victimei”, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni