• PRO TV
  • Horoscop zilnic 18 mai 2024. Vărsătorii au parte de un eveniment fericit în familie, Berbecii dau de oportunități financiare

Horoscop zilnic 18 mai 2024. Vărsătorii au parte de un eveniment fericit în familie, Berbecii dau de oportunități financiare

Horoscop zilnic 18 mai 2024. Vărsătorii au parte de un eveniment fericit în familie, Berbecii dau de oportunități financiare

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să realizezi că deții o mare putere interioară și că este momentul să-ți dai mai multă valoare, să te apreciezi mai mult. Conștientizările vin dintr-o serie de situații, care au avut loc în planul sentimental și a unor frământări. Totodată, s-ar putea să ai parte de oportunități financiare, care-ți pot îmbunătăți situația financiară.

Taur

Astăzi, Jupiter, marele benefic, pe ultimele grade din zodia ta, formează un aspect strâns cu Soarele. Se combină energia cu determinarea și poți lua decizii importante de viitor, care țin de planul relational sau profesional, să-ți pui mai mult în valoare creativitatea, să crești din punct de vedere spiritual, să atragi bunăstarea în viața ta.

Gemeni

Astăzi, Jupiter, marele benefic, formează un aspect strâns cu Soarele, guvernatorul casei comunicării și informațiilor. Cele două planete își unesc energiile în casa asociată universului interior, subconștientului, introspecției și spiritualității și pot să aducă conștientizări, să ai revelații, să obții o vindecare, o eliberare de ce te ține în loc, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, toate datorate unor informații, care-ți ies în cale și pe care, de data aceasta, le înțelegi altfel.

Rac

Soarele, energia, și Jupiter, marele benefic și guvernatorul casei muncii, își unesc astăzi forțele într-o conjuncție, care-ți poate aduce oportunități prin prieteni, oamenii cu care lucrezi, grupurile pe care le frecventezi, implicare în proiecte noi, care te pot pune în valoare, să evoluezi. De asemenea, situația financiară se poate îmbunătăți, grație unor idei pe care le ai și le transformi într-un proiect pe termen lung.

Leu

Astăzi, Soarele, guvernatorul tău, și Jupiter, marele benefic, formează o conjuncție în casa carierei, reputației și imaginii și pot să apară oportunități să te pui în valoare, să te afirmi, să ieși în față și să faci impresie bună. Ideile tale creative pot să fie apreciate, să demarezi un proiect nou, să atragi persoane cu putere de decizie, care să investească în ideile tale.

Fecioară

Sectorul filosofiei de viață, principiilor, credințelor și convingerilor, este activat de conjuncția, care se formează între Soarele și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin zodia Taur. Întâlnirea celor două planete te va ajuta să ai niște conștientizări și să-ți schimbi radical perspectiva asupra relațiilor și a cum trebuie să abordezi anumite chestiuni. Simți că ți se luminează mintea și vei reuși să atragi în viața ta acele lucruri de care ai nevoie.

Balanță

Sectorul financiar, al banilor deținuți la comun cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din alte surse, dar și relațiile, viața intimă și transformările profunde este activat de o conjuncție care se formează între Jupiter, marele benefic, și Soarele, guvernatorul casei planurilor de viitor. Este un moment important, care poate anunța o nouă etapă și găsirea unor soluții de a te pune mai mult în valoare, să poți obține beneficii financiare.

Scorpion

Astăzi este o zi importantă în planul relațiilor și parteneriatelor profesionale, pentru că poți avea niște conștientizări, să faci niște schimbări semnificative în viața ta. Conjuncția care se formează între Soarele, energia, și Jupiter, marele benefic, te poate ajuta să îndrepți o situație în cuplu, să lucrezi să îmbunătățești relația și să-i înțelegi nevoile partenerului. În planul profesional, s-ar putea să accepți o ofertă, care te poate relansa.

Săgetător

Astăzi, Jupiter, guvernatorul tău, formează o conjuncție cu Soarele, energia, în casa muncii și sănătății și s-ar putea să ai niște conștientizări legate de sfera profesională și sănătate, să atragi bunăstarea în viața ta, să progresezi într-un proiect, să-ți consolidezi o poziție la locul de muncă. Legat de sănătate este un moment bun să adopți un regim de viață sănătos, să faci o schimbare, care te poate ajuta pe termen lung.

Capricorn

Posibil, astăzi, să ai parte de evenimente, care să schimbe cursul sau direcția într-o relație sentimentală sau care privește relația cu copiii, cu o persoană dragă, privind un proiect în care vrei să te pui în valoare. Poți progresa într-o relație, să-ți valorifici un talent, să obții beneficii financiare. De asemenea, vei fi susținut pe o cale a evoluției personale.

Vărsător

Soarele, guvernatorul casei relațiilor, formează astăzi un aspect strâns cu Jupiter, marele benefic, din sectorul vieții de familie, căminului și anunță un eveniment fericit în familie, relații bune cu părinții și decizii de viitor privind întemeierea unei familii, o mutare sau administrarea unor bunuri de valoare.

Pești

Conjuncția care se formează astăzi în casa comunicării între Jupiter, marele benefic și stăpânul zodiei tale, și Soarele, guvernatorul casei muncii, este de bun augur și-ți poate aduce vești, informații și transformări semnificative în planul profesional. Jupiter vine cu oportunități de dezvoltare și creștere, care te ajută să progresezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni