• PRO TV
  • Horoscop zilnic 19 mai 2024. Fecioarele iau o decizie importantă în iubire, care le va schimba destinul, Taurii lasă trecutul în spate

Horoscop zilnic 19 mai 2024. Fecioarele iau o decizie importantă în iubire, care le va schimba destinul, Taurii lasă trecutul în spate

Horoscop zilnic 19 mai 2024. Fecioarele iau o decizie importantă în iubire, care le va schimba destinul, Taurii lasă trecutul în spate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 19 mai 2024.

Berbec

Nodul Nord (destinul) formează o conjuncție cu Marte, guvernatorul tău, și este posibil să ai curajul să faci o schimbare, să-ți asculți vocea interioară și dorințele și să te mobilizezi într-o direcție spre care ți-o dorești de mai mult timp. Pentru că se formează în casa personalității, vei lua o decizie, care ține de planurile tale personale.

Taur

Astăzi este posibil să fii față în față cu o situație, care te stresează sau frământă. Vei lua o decizie care ține de cineva din trecut. Conjuncția care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) te determină să închei o etapă, să lași în spate trecutul, pentru a începe ceva nou. Ești împăcat cu gândul că ai încercat să repari o relație personală sau profesională, însă lucrurile nu s-au desfășurat cum ai anticipat.

Gemeni

Axa sentimentală este dinamizată astăzi și conjuncția, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) din zodia Berbec, îți aduce determinarea de care ai nevoie să schimbi direcția într-o relație sentimentală, de prietenie, să te mobilizezi să-ți vezi de drumul tău, să nu te mai lași distras. Marte aduce curaj să pornești pe o cale nouă, care să-ți aducă mulțumire și satisfacție.

Rac

Sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale este activat de conjuncția, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) din zodia Berbec. Ai curajul și determinarea să iei o decizie importantă în carieră. Destinul profesional se poate schimba dacă ai încredere în intuiția să urmezi o altă cale.

Leu

Astăzi ai impresia că este momentul să faci o schimbare de direcție în planul pregătirii profesionale, studiilor, privind relațiile cu persoane din străinătate, lărgirea orizonturilor cunoașterii și călătoriile. Conjuncția care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) te ajută să ai curajul să iei decizii de destin, să acționezi într-o direcție care-ți poate aduce satisfacție profesională.

Fecioară

Conjuncția care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) din casa transformărilor profunde, vieții intime și relațiilor, îți aduce curajul să iei o decizie importantă, care să-ți schimbe destinul și drumul pe care mergi, să-ți urmezi calea, pasiunile și credințele.

Balanță

Conjuncția care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) din casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale îți poate aduce curajul și determinarea să faci o schimbare, să iei o decizie importantă, care să te pună pe direcția care trebuie. Ai încredere în intuiție și acționează în favoarea convingerilor și credințelor tale!

Scorpion

Conjuncția care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Nodul Nord (destinul) din sectorul muncii și sănătății ar putea să-ți aducă curajul să iei decizii importante în planul profesional. În ce privește starea de sănătate, poți avea parte de conștientizarea ca este nevoie să adopți o schimbare în regimul de viață.

Săgetător

Astăzi ai impresia că este momentul să faci o schimbare de direcție în sectorul iubirii, aventurilor romantice, relațiilor cu persoanele dragi, în special cu copiii, să ai curajul să faci lucrurile altfel. Posibil să iei o decizie importantă legată de aceste domenii, să vezi cu claritate o direcție, iar acum să ai inițiativa să declanșezi lucrurile.

Capricorn

Sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții este activat de conjuncția, care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) din zodia Berbec. Te afli față în față cu o decizie importantă legată de unul dintre aceste domenii și vei avea curajul să acționezi, să faci lucrurile așa cum simți.

Vărsător

Conjuncția care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) din sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, s-ar putea să te ajute să ai curajul și determinarea să spui lucrurilor pe nume, să faci o schimbare în modalitatea de interacționare cu ceilalți, dar și-n modul în care gândești și iei decizii.

Pești

Conjuncția care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord (destinul) din sectorul banilor, valorilor și stimei de sine, îți dă curajul și determinarea să iei o decizie legate de bani, câștigarea și administrarea acestora. S-ar putea, de asemenea, să ai curajul să negociezi, să te valorizezi, să vezi mai clar un context financiar.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni