• PRO TV
  • JO și Liviu Teodorescu au lansat piesa „Cel mai scurt drum”, care a ajuns imediat la inimile fanilor

JO și Liviu Teodorescu au lansat piesa „Cel mai scurt drum”, care a ajuns imediat la inimile fanilor

JO și Liviu Teodorescu au lansat piesa „Cel mai scurt drum”, care a ajuns imediat la inimile fanilor

JO și Liviu Teodorescu au găsit drumul cel mai scurt spre inimile fanilor cu noua lor piesă. Este rezultatul unei colaborări vibrante, ce marchează o nouă etapă în cariera ambilor artiști.

Cu muzica și versurile compuse de către cei doi artiști alături de Lucian Nagy și Florin Boka, piesa „Cel mai scurt drum" vine cu un sound captivant și descrie complexitatea iubirii moderne.

„Atunci când ai chimie cu cineva, iese totul de la sine. Dacă aveam o soră pe lumea asta, aia era Ioana. Nu are chiar toate țiglele pe casă, dar nici nu-i trebuie, pentru că unde e ea acolo, nu prea plouă niciodată. Love you sis. Să fie într-un ceas bun”, a scris Liviu Teodorescu pe pagina sa de socializare.


 

„Liviu este unul dintre artiștii și oamenii mei preferați din univers și sunt tare fericită de fiecare dată să fac muzică alături de el. Este omul pe care te poți baza oricând, aș merge cu el până în pânzele albe. De-a lungul timpului, prietenia noastră ne-a transformat în familie și pot spune că este fratele pe care nu l-am avut niciodată. Ne distrăm și ne completăm incredibil mereu când compunem împreună și cred că asta se datorează chimiei puternice dintre noi. Simt piesa asta ca pe un dar de la Dumnezeu pentru noi, la fel cum a fost cu inspirația atunci când am scris-o. Parcă s-a scris singură. Sperăm să vă placă și să o simțiți cel puțin la fel de puternic cum o simțim și noi”, povestește JO.

„Colaborarea cu JO a venit super spontan, am scris împreună piesa în studio într-o singură sesiune. Sperăm să ajungă la inimile voastre la fel de ușor pe cât ne-a ieșit nouă. Cu siguranță, piesa vorbește despre o realitate pe care o trăim toți, despre momentul în care vrei să ajungi la inima cuiva cu orice preț, pe «cel mai scurt drum», chiar dacă «cel mai scurt drum» e de obicei neumblat, nesigur și plin de obstacole”, adaugă Liviu Teodorescu.

Cu o voce autentică și un sound muzical bine construit, JO aduce noi perspective în muzica sa. A cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese de succes precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „Adio”, „Iubirea mea”, „Mă mai ia” (alături de JUNO), „Vocea ta”, „Dorul”, „Ploaie de vară”, „Soare” (alături de RUBY), un imn al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim, dar și „Nu mă mai” ce vine ca o continuare a hitului „Mă mai ia”. Au urmat „La Mal” (alături de Cabron), single ce a cucerit topurile muzicale, „Aripi”, o piesă despre iubire și puterea pe care o are acest sentiment asupra unui om și „Nimeni nu ne poate despărți” (alături de JUNO).

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, iar piesele lui au cucerit publicul de fiecare dată. Artist și compozitor, Liviu a lansat numeroase hituri printre care „Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate”, „Ascultă”,  „Indiferenta", ce au strâns milioane de vizualizări și pe YouTube și pe platformele de specialitate.

Sursă foto: Instagram/ jo.ioanaaliviuteodorescu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni