• PRO TV
  • Monica Tatoiu, dezvăluiri intime! Ce i-a făcut unui iubit, până l-a băgat în spital: „Eu când mă aprindeam...”

Monica Tatoiu, dezvăluiri intime! Ce i-a făcut unui iubit, până l-a băgat în spital: „Eu când mă aprindeam...”

Monica Tatoiu, dezvăluiri intime! Ce i-a făcut unui iubit, până l-a băgat în spital: „Eu când mă aprindeam...”

Nu doar o dată, despre Monica Tatoiu s-a spus că a fost o femeie care a iubit pătimaș de fiecare dată când în dormitorul ei a intrat vreun bărbat. Inclusiv vedeta a recunoscut acest lucru!

Gallery

​Ajunsă la aproape 68 de ani, Monica Tatoiu și-a amintit din nou de perioada tinereții, dezvăluind că a avut un iubit care a ajuns la spital... din prea multă pasiune!

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, femeia de afaceri a afirmat că mereu s-a simțit bine între bărbați, iar în momentul în care și-a descoperit sexualitatea a fost destul de rău pentru cei din jur.

„Eu eram băiețoasă, nu eram eu cu dansul, cu astea. Îmi plăcea între băieți. Mi-am descoperit sexualitatea și era altceva atunci. Am descoperit pasiunea. Eu când mă aprindeam... Săracul Păunu! Aveam un iubit pe care l-am băgat în spital de la prea multă pasiune. Și acum, când ne vedem, îl întreb dacă mai ține minte ce i-am făcut. Că avem amândoi 68 de ani. Spune că într-un acces de pasiune puteam să-l las fără obiectul muncii”, a spus Monica Tatoiu pe YouTube.

Vedeta a mai spus că nu se aprinde doar când vine vorba despre amor, ci și când apare o ceartă: „Eu am proteză totală! Și când m-am încălzit într-un dialog, când argumentele mele se lovesc de un zid… Când eu spun «de aia», iar tu nu crezi, dar nu ai argumente, atunci mă aprind. Mi-a scăpat proteza din gură, eram într-o emisiune TV. În genul ăsta mă cert, cu patos, dar nu țin la supărare”.

foto: captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni