• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 20 - 26 mai 2024. Peștii primesc un post mai bine plătit, Balanțele mai dau o șansă persoanei iubite actuale

Horoscop săptămâna 20 - 26 mai 2024. Peștii primesc un post mai bine plătit, Balanțele mai dau o șansă persoanei iubite actuale

Horoscop săptămâna 20 - 26 mai 2024. Peștii primesc un post mai bine plătit, Balanțele mai dau o șansă persoanei iubite actuale

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 20 - 26 mai 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Ai impresia că inițiativele tale nu dau roade în planul relațional, însă este nevoie să ai puțină răbdare, pentru că rezultate vor apărea în scurt timp.
Bani – Posibil Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, din sectorul perfecționării profesionale și convingerilor de viață, să-ți aducă decizii importante pentru a-ți atinge un obiectiv financiar. Cei doi benefici: Venus și Jupiter, în tranzit pe ultimele grade din zodia Taur, pe sectorul financiar, pot să aducă șanse importante de încheiere a unor contracte profitabile.
Muncă – Soarele intră în zodia Gemeni, pe 20 mai, și tranzitează sectorul comunicării, învățării, interacționării și acumulării de cunoștințe, timp de o lună, alături de Venus, micul benefic, care i se alătură pe 23 mai și susține toate formele de comunicare și negociere.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni, pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic te invită la comunicare, deschidere către informații noi, investiții în pregătirea profesională.

Horoscop Taur săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Sectorul vieții intime, relațiilor profunde și transformărilor profunde este activat de către Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai. Vei trage concluzii și pot avea loc încheieri sau să culegi roadele unor demersuri privind reconectarea cu partenerul.
Bani – Soarele intră pe 20 mai în zodia Gemeni și activează, timp de o lună, sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă. Alături de Venus, guvernatoarea ta, din 23 mai, cele două planete aduc șanse de îmbunătățire a situației financiare.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni, pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic aduce oportunități financiare însemnate. Te pui mai mult în valoare, ai mai multă încredere în forțele și-n abilitățile tale.
Muncă– Posibil, săptămâna aceasta, să apară o ofertă de job cu care nu te vei mai întâlni curând, așa că este momentul să te gândești serios și să iei în calcul o schimbare de direcție profesională.

Horoscop Gemeni săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Sectorul relațiilor și căsătoriei este activat de Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, care îți aduce decizii importante și posibil o încheiere în raport cu o persoană din trecut sau o relație nefuncțională. De asemenea, dacă faci parte dintr-o relație mai veche, ți se poate schimba perspectiva și felul în care vezi o situație, care te frământă.
Bani – Spre finalul săptămânii poți încasa o sumă de bani restantă și cauți să administrezi cât mai bine niște cheltuieli, astfel încât să-ți achiți niște datorii, utilități, credite.
Muncă– Soarele intră în zodia ta, pe 20 mai, și aduce multă energie și determinare alături de Venus, micul benefic, din 23 mai, dar și șanse sau o îmbunătățire a condițiilor de muncă, oferte și implicare în proiecte noi.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni, pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce oportunități pe toate planurile și vei avea parte de o relansare profesională, să închei asocieri sau parteneriate profitabile, să te pui în valoare, să-ți îndeplinești mai ușor niște obiective.


Horoscop Rac săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Soarele intră în zodia Gemeni, pe 20 mai, și este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai. Universul interior se dinamizează și vei începe un proces de introspecție, de căutare a unor răspunsuri, de îndreptare a unor situații, care te frământă.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni, pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce oportunități de vindecare și reechilibrare interioară, dar și o apropiere către spiritualitate.
Bani – S-ar putea să fie necesar să te adaptezi la o situație într-un context financiar, să faci niște schimbări în administrarea banilor, mai ales dacă se îmbunătățește situatia financiară, să economisești mai mult.
Muncă– Sectorul muncii, sarcinilor, activităților profesionale și relațiilor cu colegii este dinamizat de Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, care poate anunța culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect important sau un job pe care îl accepți. Pluton, planeta transformărilor, susține schimbarea și aduce mai mulți bani în conturi.

Horoscop Leu săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste–Sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurilor, flirtului, cuceririlor este activat de Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, care este susținută și de Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa reațiilor. La Luna Plină se culeg roade sau se încheie etape, ajungi la concluzii. Ceva se schimbă în perspectiva ta asupra relațiilor de iubire.
Bani – Nu sunt modificări în situația financiară din această săptămână. Poate doar să te interesezi ce costuri presupun niște modificări pe care vrei să le faci în casă.
Muncă– Soarele intră pe 20 mai în zodia Gemeni, pe sectorul planurilor, proiectelor pe termen lung și activităților de pe urma exercitării profesiei și este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai. Dacă îți dorești reluarea unor proiecte, s-ar putea să ai ocazia să te asociezi cu niște prieteni sau foști colegi.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni, pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce oportunități profesionale prin prieteni, colegi sau foști angajatori.

Horoscop Fecioara săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Sectorul vieții de familie, căminului și spațiului de locuit este activat de Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, care este susținută și de Pluton, planeta transformărilor profunde. Pot avea loc concluzii, conștientizări, încheieri de etape în familie și eliminarea unor tipare dăunătoare, care nu mai ajută în evoluție, rezolvarea unor conflicte emoționale interioare.
Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să încasezi niște sume de bani, care vin cu surpriză. De asemenea, primești o invitație să-ți petreci câteva zile în străinătate și începi să cauți bilete de avion.
Muncă– Soarele intră în zodia Gemeni, pe 20 mai, și este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai. Li se alătură și Jupiter, marele benefic, din 26 mai, în casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și reputației profesionale. Jupiter aduce șanse și oportunități de relansare în carieră și până pe 9 iunie 2025, recomandarea astrelor este să fii atent să nu ratezi ce vine spre tine, pentru că vei putea avea o ascensiune importantă.

Horoscop Balanță săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– La mijlocul săptămânii, o discuție pe care o inițiezi ar putea să salveze o relație sau o legătură sentimentală, pentru că intuiești exact cum să rezolvi o criză apărută și să mai dai o șansă unei povești de iubire, care părea că se termină.
Bani – Marți și miercuri sunt două zile în care te preocupă banii, administrarea acestora. S-ar putea să cumperi un cadou, să faci o surpriză partenerului.
Muncă- Soarele intră pe 20 mai în zodia Gemeni și este urmat de către Venus, guvernatoarea ta, din 23 mai, în sectorul perfecționării profesionale și sistemului educațional. Urmează o perioadă în care ești interesat să acumulezi informație, să obții niște calificări, să-ți lărgești universul cunoașterii.
Un alt aspect care are loc pe 23 mai este Luna Plină din Săgetător, care dinamizează sectorul comunicării, gândirii, învățării, interacționării cu ceilalți. Posibil să iei niște decizii legate de obținerea unei burse, a unor cursuri pe care decizi să le începi.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce oportunități de învățare a unor lucruri noi și recomandarea astrelor este să fii receptiv la șansele care vin spre tine în următorul an.

Horoscop Scorpion săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Soarele începe să traverseze zodia Gemeni pe 20 mai și este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai. Ambele planete dinamizează sectorul relațiilor profunde, vieții intime și transformărilor și ajută în reconectarea cu partenerul de cuplu, la o schimbare majoră în felul în care se abordează lucrurile în relație și mai ales, în raport cu partenerul.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce oportunități în relațiile profunde.
Bani – Sectorul financiar, al banilor câștigați din muncă sau din alte activități extraprofesionale este activat de Luna Plină din zodia Săgetător, care anunță intrarea unor sume importante de bani, în urma unor negocieri salariale, a unor contracte sau asocieri în diverse proiecte.
Jupiter, marele benefic, activează și sectorul avantajelor financiare, a moștenirilor și a banilor deținuți la comun cu partenerul și ajută la o reechilibrare.
Muncă– La locul de muncă încep să se vadă rezultatele muncii și inițiativelor tale, așa că vei fi mulțumit de tot ce ai realizat.

Horoscop Săgetător săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Soarele începe să traverseze zodia Gemeni, pe 20 mai, și este urmat de către Venus, micul benefic, din 23 mai. Cele două planete activează sectorul relațiilor și căsătoriei și aduc preocupări pentru aceste domenii, o relansare și reconectare cu partenerul de cuplu, discuții și clarificări.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, guvernatorul tău, în zodia Gemeni pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce oportunități în relație sau dacă ești singur, să începi o relație nouă.
Bani – La începutul săptămânii, s-ar putea să porți niște negocieri și la finalul săptămânii să ai surpriza să intre niște bani în cont, pe care îi vei investi în casă.
Muncă– Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, te vizează și s-ar putea să înregistrezi un succes, să-ți vină niște vești sau informații, care să te ajute într-un proiect profesional. Poți lua decizii importante, ajungi la concluzii, închei etape și deschizi altele, care ar putea să-ți îmbunătățească situația financiară.

Horoscop Capricorn săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste – Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, se formează în casa frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului și este posibil să aducă o revelație, o conștientizare, să se încheie o etapă care are legătură cu trecutul, să elimini o situație sau niște persoane, care te blochează în evoluție.
Bani – Posibil, săptămâna aceasta, să reușești să-ți mărești veniturile sau să pregătești un plan, o strategie prin care să te pui mai mult în valoare.
Muncă– Soarele intră în zodia Gemeni pe 20 mai și îl urmează Venus, micul benefic, din 23 mai. Cele două astre activează casa muncii și activităților profesionale și vor ajuta și opera în favoarea ta în toate procesele de comunicare, învățare, transmitere de informații, dar și-n relațiile cu colegii.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni, pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce oportunități profesionale, creștere și dezvoltare prin intermediul activităților pe care le desfășori la locul de muncă.

Horoscop Vărsător săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Soarele intră în zodia Gemeni, pe 20 mai, și îl urmează Venus, micul benefic, din 23 mai. Cele două planete activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, distracției, vacanțelor și aduc preocupări pentru aceste domenii.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, marele benefic, în zodia Gemeni, pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce evenimente fericite în planul amoros, dar și de valorificare a unor pasiuni, abilități în care-ți poți pune în valoare creativitatea.
Bani – S-ar putea să schimbi modul în care administrezi banii și să începi să strângi o sumă de bani într-un cont de economii.
Muncă– Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, se formează în casa planurilor și proiectelor de viitor și poate anunța concluzii, încheieri, decizii importante privind un proiect sau o direcție profesională pe care vrei să o urmezi. Luna Plină este susținută de Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa personalității tale, care îți aduce putere și determinare să faci o schimbare majoră.

Horoscop Pești săptămâna 20 - 26 mai 2024

Dragoste– Soarele intră în zodia Gemeni, pe 20 mai, și îl urmează Venus, micul benefic, din 23 mai și ambele dinamizează sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiile cu familie și administrarea unor bunuri patrimoniale.
Evenimentul important al săptămânii este intrarea lui Jupiter, guvernatorul tău, în zodia Gemeni, pe 26 mai. Până pe 9 iunie 2025, marele benefic îți aduce armonie, înțelegere, creștere și dezvoltare prin familie. De asemenea, familia se poate mări, să ai succes într-o tranzacție imobiliară, să demarezi o mutare, să rezolvi un context familial încurcat.

Bani – În prima parte a săptămânii, s-ar putea să discuți cu partenerul despre posibilitatea unei investiții sau a unor decizii pe care trebuie să le luați în planul financiar, privind reorganizarea cheltuielilor.
Muncă– Luna Plină din zodia Săgetător, din 23 mai, activează sectorul muncii și activităților profesionale și anunță concluzii, încheieri, culegerea roadelor, decizii importante în carieră, privind imaginea și reputația profesională. De asemenea, poți înregistra un succes sau să ți se propună o funcție, un post mai bine plătit.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni