• PRO TV
  • Selena Gomez, răvășitoare în roșu la Festivalul de Film de la Cannes! Motivul pentru care a izbucnit în lacrimi la premiera peliculei „Emilia Perez”

Selena Gomez, răvășitoare în roșu la Festivalul de Film de la Cannes! Motivul pentru care a izbucnit în lacrimi la premiera peliculei „Emilia Perez”

Selena Gomez, răvășitoare în roșu la Festivalul de Film de la Cannes! Motivul pentru care a izbucnit în lacrimi la premiera peliculei „Emilia Perez”

Selena Gomez a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes în weekend pentru premiera peliculei „Emilia Perez”, în care joacă alături de Zoe Saldana și Edgar Ramirez. Actrița a radiat de fericire pe covorul roșu și a impresionat audiența cu ținutele alese.

Gallery

​Selena Gomez arată mai bine ca niciodată! Fosta iubită a lui Justin Bieber și-a făcut aparița sâmbătă, pe covorul roșu, într-o rochie din catifea neagră cu un decolteu drapat din satin alb. Vedeta și-a accesorizat look-ul cu un colier masiv și cercei cu diamante.

Actrița și cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a fost emoționată până la lacrimi după ce noul ei film, „Emilia Perez”, a fost ovaționat în picioare timp de 9 minute la Festivalul de Film de la Cannes, sâmbătă.

Aceasta a marcat cea mai lungă ovație în picioare pentru o premieră de film la festivalul cinematografic cu sediul în Franța.

Duminică, interpreta hitului „Lose You to Love Me” a purtat o rochie roșie fără umeri, cu tocuri roșii asortate, la photocall-ul și conferința de presă pentru film. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Selena Gomez a declarat pentru Variety la festival că a fost îndrăgostită de „Emilia Perez” imediat ce a citit scenariul.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

În „Emilia Perez”, Selena Gomez joacă rolul soției temutului lider al cartelului de droguri Manitas, care o caută pe avocata Rita (interpretata de Zoe Saldana) pentru a-l ajuta să-și facă în secret o operație de schimbare de sex, în timp ce se apropie de retragerea din afaceri. Filmul este împărțit în patru acte și prezintă, de asemenea, cântece originale interpretate de distribuție pe tot parcursul filmului.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni