• PRO TV
  • Așa nu l-ai văzut niciodată! Eminem, îmbrăcat la patru ace, cu papion și floare în piept la nunta fiicei sale, Hailie! Invitații s-au distrat alături de 50 Cent și Dr. Dre

Așa nu l-ai văzut niciodată! Eminem, îmbrăcat la patru ace, cu papion și floare în piept la nunta fiicei sale, Hailie! Invitații s-au distrat alături de 50 Cent și Dr. Dre

Așa nu l-ai văzut niciodată! Eminem, îmbrăcat la patru ace, cu papion și floare în piept la nunta fiicei sale, Hailie! Invitații s-au distrat alături de 50 Cent și Dr. Dre

Hailie Jade, fiica lui Eminem din relația cu fosta sotie, Kim, s-a căsătorit cu iubitul ei din adolescență, iar rapperul și-a intrat în rolul de socru mic.

Gallery

​Eminem a renunțat la hainele largi, adidași, lanțurile și ghiulurile de aur și s-a îmbrăcat la patru ace pentru un eveniment special. Singura sa fiică biologică, pentru că mai are două pe care le-a adoptat, s-a căsătorit în weekend cu iubitul Evan McClintock, cel cu care are o relație de mai bine de 8 ani.

Mai multe imagini spectaculoase de la nunta fiicei lui Eminem circulă pe rețelele de socializare. Ceremonia a avut loc într-un decor de vis, iar mireasa a îmbrăcat o rochie albă, cu corset și o trenă imensă. Invitații s-au îmbrăcat în negru, iar printre cei care s-au distrat alături de miri se numără și prietenii de-o viață ai lui Eminem: 50 Cent și Dr. Dre.

CITEȘTE ȘI:

Pe lângă valsul mirilor, mireasa a avut parte și de un dans emoționant alături de tatăl ei, scrie TMZ. Nunta lui Hailie a avut loc la conacul Greencrest Manor din Michigan, o locație preferată de cei care își doresc o nuntă în mijlocul naturii.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BEVEN (@beventv)

Nici nu ne-am fi putut dori o sărbătoare de weekend mai bună și mai frumoasă. Atât de multe lacrimi de fericire au fost vărsate, au fost zâmbete și râsete și multă dragoste în aer. Evan și cu mine suntem atât de recunoscători pentru toată familia & prietenii care au călătorit pentru a ne susține și pentru a face parte din acest nou capitol al vieții noastre ca soț & soție”, a scris Hailie pe contul de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Hailie Jade (@hailiejade)

Hailie și Evan formează un cuplu din 2016, de pe vremea când erau colegi de liceu. Potrivit People, Eminem este mulțumit de partenerul fiicei sale și chiar a declarat într-un interviu că este un tată mândru.

Hailie se bucură de o popularitate uriașă pe Instagram, acolo unde are peste 3,2 milioane de urmăritori. Pe plan profesional, fiica rapperului este gazda unui podcast intitulat „Just a Little Shady”, al cărui titlu face referire la piesa lui Eminem „The Real Slim Shady”, iar Evan McClintock este directorul de dezvoltare al companiei de software Scout.

Eminem a compus mai multe melodii pentru fiica sa, dar cea mai cunoscută este „Mockingbird”. În videoclipul piesei lansate în urmă cu 20 de ani apar și câteva cadre cu Hailie, care avea pe atunci doar câțiva anișori.

Eminem mai are două fiice adoptate

Nunta lui Hailie vine după surorii sale mai mari, Alaina, cu Matt Moeller, în iunie 2023. Hailie este singura fiică biologică a lui Eminem cu fosta sa soție, Kim Scott. Eminem și Kim au adoptat-o pe Alaina de la sora lui Kim, care se lupta cu dependența de droguri, la începutul anilor 2000. În cele din urmă, Eminem a adoptat-o și pe fiica lui Kim, Stevie, acum în vârstă de 21 de ani, pe care a născut-o cu fostul ei iubit între cele două căsătorii ale ei și ale rapperului.

Fotografii: Getty Images/ Youtube/ Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni