• PRO TV
  • O nouă lovitură dură pentru prințul Harry: "Este incredibil de trist că s-a ajuns la asta". Nici nașul fiului său Archie nu-l mai agreează

O nouă lovitură dură pentru prințul Harry: "Este incredibil de trist că s-a ajuns la asta". Nici nașul fiului său Archie nu-l mai agreează

O nouă lovitură dură pentru prințul Harry: "Este incredibil de trist că s-a ajuns la asta". Nici nașul fiului său Archie nu-l mai agreează

Prințul Harry și Meghan Markle primesc o nouă lovitură. Cei doi nu vor putea participa la un eveniment important ce va avea loc în Marea Britanie peste câteva săptămâni.

Gallery

​Nuntă mare în familia regală

Hugh Grosvenor, ducele de Westminster, se va căsători cu Olivia Henson, în vârstă de 31 de ani, la catedrala din Chester, pe 7 iunie.

Din păcate, ducele și ducesa de Sussex nu vor participa la nuntă, a relatat Sunday Times.

Aristocratul și omul de afaceri în vârstă de 33 de ani este nașul fiului de cinci ani al lui Harry, prințul Archie. Prințul Harru și Meghan au fost nevoiți să refuze invitația, pentru "a evita ca tensiunile regaleha să umbrească această zi atât de importantă".

În decembrie au apărut informații care sugerau că Harry și soția sa Meghan nu se aflau pe lista de invitați la nuntă.

Grosvenor ar fi fost îngrijorat de faptul că actuala neînțelegere dintre prințul William și Harry ar putea umbri această zi fericită.

"Este incredibil de trist că s-a ajuns la asta", a declarat anterior un prieten al prinților pentru Sunday Times.

"Hugh este unul dintre foarte puținii prieteni apropiați ai lui William și Harry care a menținut legături puternice și o linie de comunicare cu amândoi. El își dorește ca ei să se adune și să se împace, dar își dă seama că este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple înainte de nuntă.

A vrut să evite ca ceva să umbrească ziua, mai ales pentru Olivia, și nu vrea să existe nicio stânjeneală."

Cu toate acestea, surse apropiate de soții Sussex susțin că cei doi au primit o felicitare "save the date", dar s-au gândit că participarea ar fi "prea ciudată", de aceea ar fi refuzat invitația.

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni