• PRO TV
  • Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. După cererea în căsătorie de la ”Survivor All Stars”, artistul a făcut totul ca la carte: „Nuntă, familie, copii”

Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. După cererea în căsătorie de la ”Survivor All Stars”, artistul a făcut totul ca la carte: „Nuntă, familie, copii”

Francisca a primit inelul de logodnă de la TJ Miles. După cererea în căsătorie de la ”Survivor All Stars”, artistul a făcut totul ca la carte: „Nuntă, familie, copii”

Francisca și TJ Miles tocmai ce s-au întors dintr-o vacanță de vis, în care au fost timp de două săptămâni. Artista a publicat prima imagine cu bijuteria, spre marea bucurie a fanilor.

Gallery

​TJ Miles și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Francisca, femeia despre care are doar cuvinte de laudă. Logodna a avut loc în timpul ediției ”Survivor All Stars” de marți, 21 mai, dar, întors acasă, i-a oferit și inelul mult dorit.

Francisca a fost cerută în căsătorie de TJ Miles

Fanii emisiunii ”Survivor All Stars” au avut parte de o surpriză extrem de furmoasă, atunci când TJ Miles a îngenuncheat în fața Franciscăi și i-a pus cea mai importantă întrebare. Acesta a câștigat jocul de recompensă și a putut petrece timp alături de viitoarea lui soție și, profitând de moment, a cerut-o în căsătorie cu singurul obiect pe care îl avea cu el: un săculeț cu orez.

După ce Francisca i-a spus „da”, TJ Miles a asigurat-o că va veni și inelul, în timpul unei vacanțe de vis, în care aveau să plece, după ce acesta revenea în România. Iată că artistul s-a ținut de promisiune, iar Francisca a publicat prima fotografie cu inelul de logodnă (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS).

„Asta e tot ce am. Știu că o să vină un timp când o să fac exact cum trebuie, dar asta e tot ce am aici și vreau să dau tot ce am, pe viață. Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea? Te iubesc din tot sufletul meu! Te iubesc așa mult!”, i-a spus TJ Miles Franciscăi, la ”Survivor All Stars”. 

Francisca și TJ Miles vor face nunta în 2025

La scurt timp după ce a revenit în România, după ce filmările s-au încheiat, TJ Miles a mărturisit că nunta va avea loc anul viitor, pentru ca cei doi să aibă timpul necesar pregătirilor. Deși amândoi și-au dorit foarte mult să facă acest pas, niciunul nu s-a grăbit, tocmai pentru ca totul să decurgă așa cum era firesc. 

„Îmi doresc să facem planuri pe viitor. Nuntă, familie, copii… Nunta nu va fi anul acesta, pentru că e nevoie de timp pentru pregătiri și nu vrem s-o facem în grabă. Cred că anul viitor va fi, așa văd eu, șanse 90 la sută”, a spus TJ Miles, conform Cancan

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni