• PRO TV
  • Viorel Lis, intervenție pe TikTok! Ce a spus despre Oana, soția lui, direct din intimitatea casei

Viorel Lis, intervenție pe TikTok! Ce a spus despre Oana, soția lui, direct din intimitatea casei

Viorel Lis, intervenție pe TikTok! Ce a spus despre Oana, soția lui, direct din intimitatea casei

Într-o relație de zeci de ani și căsătoriți din 2011, Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România, mai ales din cauza faptului că mulți au afirmat, la începutul relației, că mariajul nu va dura foarte mult.

Gallery

​De-a lungul timpului, au existat voci care au afirmat că Oana ar urmări doar banii lui Viorel Lis, însă iată că în prezent ei nu o duc deloc bine, iar femeia a început să își mai vândă din lucruri, pentru a-și îngriji soțul bolnav.

Despre fostul primar al Capitalei s-a spus că nu mai iese din casă, lucru confirmat și de Oana Lis, iar într-un live pe care femeia l-a făcut recent pe TikTok, Viorel Lis a intervenit și el.

„Am avut multe probleme, am fost operat de câteva ori. La inimă am avut intervenție, la fiere... Oana are grijă, se ocupă și a învățat multe. Știe perfect doctoriile care se dau, pentru ce se dau, e foarte pricepută.

Acum știe, dar cum să spun... Mie îmi place mult că avem liniște în casă, ne înțelegem, nu ne certăm. Și asta mă face să mă simt bine, cu toate că am problemele astea”, a spus Viorel Lis în timpul live-ului de pe TikTok.

Faptul că relația lor merge în continuare foarte bine a fost confirmat și de Oana Lis, care a dezvăluit că, de o bună perioadă de timp, este asistenta medicală personală a soțului ei.

„Zice cineva «Cel mai bun doctor ești tu, Oana»! Adevărat că sunt. Eu, când vin la Viorel în cameră să îi aduc tratamentul, mâncarea, îi zic «A venit doamna asistentă»! Nevoia te învață, niciodată nu aș fi crezut. De multe ori a trebuit să îi schimb pansamente, anumite tratamente, nevoia te învață”, a spus Oana Lis pe TikTok.

foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni