• PRO TV
  • Horoscop zilnic 26 mai 2024. Racii se vindecă după o suferință, Vărsătorii vor avea succes în planul amoros

Horoscop zilnic 26 mai 2024. Racii se vindecă după o suferință, Vărsătorii vor avea succes în planul amoros

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 26 mai 2024 .

Berbec

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Gemeni și-ți va îmbunătăți comunicarea în următorul an. De asemenea, ești stimulat să înveți lucruri noi și deschis către explorarea unor posibilități noi de perfecționare profesională. Se intensifică deplasările și interacționarea cu rudele.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Jupiter, marele benefic, traversează zodia Gemeni și în următorul an vei avea parte de o îmbunătățire a sferei financiare. Vin șanse de suplimentare a veniturilor din salariu sau din alte activități extraprofesionale. De asemenea, ai șansa să-ți pui mai mult în valoare abilitățile.

 

Gemeni

 

Intrarea lui Jupiter, marele benefic, de astăzi, în casa personalității îți aduce o relansare personală. Ești zodia vedetă a anului și vei beneficia din plin de darurile pe care planeta norocului ți le va aduce în planul relațional, personal și profesional. Ai șansa să începi o etapă nouă, să o iei de la capăt, să ai o ascensiune în carieră sau să intri într-o nouă relație.

 

Rac

 

Intrarea lui Jupiter în zodia Gemeni, începând de astăzi, în sectorul frământărilor interioare, subconștientului și trecutului, îți aduce șansa să elimini ceva ce te ține în loc, un bagaj emoțional pe care îl cari după tine de mult, să te reechilibrezi și să te vindeci după o suferință.

 

Leu

 

Începând de astăzi, intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul prietenilor și planurilor de viitor, îți aduce creștere și dezvoltare prin prieteni și preocupare de a începe proiecte noi, în care să te pui mai mult în valoare. Se animă și planul sentimental și poți începe o poveste de iubire sau să reiei legătura cu cineva din trecut.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale, îți aduce oportunități de relansare profesională. Posibil să vină spre tine propuneri, să obții o funcție, să conduci sau coordonezi o echipă, să primești ajutor de la șefi sau de la persoane cu putere de decizie. Ai șanse mari să te remarci până în iunie anul viitor.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, cunoașterii, principiilor și filosofiei de viață, îți aduce oportunități să schimbi direcția profesională, să înveți lucruri noi, să obții calificări, diplome, atestate. Până în iunie anul viitor urmează o perioadă de creștere prin activități intelectuale și deschidere către învățare.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul financiar, al banilor și bunurilor pe care le deții la comun cu partenerul sau alte persoane, al vieții intime și relațiilor profunde, îți aduce oportunități financiare, de rezolvare a unui context, care ține de administrarea unor bunuri comune, dar și așezarea pe alte baze a relației în care te afli.

 

Săgetător

 

Jupiter, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Gemeni, de astăzi, respectiv sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Marele benefic aduce oportunități de creștere și dezvoltare prin partener sau împreună cu acesta. Ai șansa să rezolvi un context tensionat sau să intri într-o relație nouă, dacă ești singur.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul muncii și activităților profesionale, aduce oportunități la/prin serviciu sau oamenii cu care desfășori activități. De asemenea, s-ar putea să ai gânduri să începi o activitate nouă, să-ți schimbi serviciul. Și sănătatea se poate îmbunătăți, dacă adopți un regim de viață sănătos.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul sentimental, al distracției, vacanțelor, copiilor și creativității, vine să aducă oportunități de creștere și dezvoltare în aceste domenii. Așadar, planeta norocului îți aduce șanse de relansare în planul iubirii, să-ți pui mai mult în valoare creativitatea și abilitățile.

 

Pești

 

Începând de astăzi, intrarea lui Jupiter, marele benefic, în sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții, aduce oportunități de dezvoltare și rezolvare a unui context locativ, privind relația cu familia, în special cu părinții.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni