• PRO TV
  • Vivienne, fiica cea mică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele tatălui ei. Care este motivul și cum o cheamă acum

Vivienne, fiica cea mică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele tatălui ei. Care este motivul și cum o cheamă acum

Vivienne, fiica cea mică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele tatălui ei. Care este motivul și cum o cheamă acum

În plin scandal între Angelina Jolie și Brad Pitt, acum divorțați, fiica lor de 15 ani a renunțat la numele de familie al tatălui ei, Pitt.

Aceasta joacă într-o producție Broadway alături de mama ei, The Outsiders, iar fanii au observat că Vivienne (15 ani) a renunțat la numele Pitt. Aceasta figurează în distribuție a Vivienne Jolie.

Vivienne nu este singurul copil care se distanțează de tatăl ei. Și Zahara (19 ani) se identifică acum sub numele de Zahara Marley Jolie.

O sursă apropiată de Brad a declarat pentru publicația People. ”De când a divorțat de Angeline, Brad a încercat să aibă cea mai bună relație posibilă cu copiii. A fost foarte dificil pentru el. De multe ori, au fost perioade mari de timp în care nu și-a văzut copiii deloc”.

Gallery

Fiul Angelinei și a lui Brad, Pax, a scris în trecut o scrisoare online în care îl acuza pe tatăl lui că este un ”ticălos”. ”Te-ai dovedit o persoană oribilă și demnă de dispreț. Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei patru copii ai tăi mai mici, care tremură de frică în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată cât de tare ai afectat această familie pentru că ești incapabil.
Ai făcut viața un iad celor dragi mie. Tu poți să te minți pe tine și pe lumea întreagă, dar adevărul o să iasă la lumină la un moment dat.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni