• PRO TV
  • S-au împăcat, dar nu vor să recunoască! Kendall Jenner și Bad Bunny, surprinși de paparazzi când părăseau camera de hotel

S-au împăcat, dar nu vor să recunoască! Kendall Jenner și Bad Bunny, surprinși de paparazzi când părăseau camera de hotel

S-au împăcat, dar nu vor să recunoască! Kendall Jenner și Bad Bunny, surprinși de paparazzi când părăseau camera de hotel

Au mers la hotel și au sperat să nu-i fotografieze nimeni la ieșire, dar paparazzii au fost pe fază. Kendall Jenner și Bad Bunny au avut o relație presărată cu împăcări și despărțiri și se pare că recent au decis să-și mai dea o șansă.

Gallery

​Kendall Jenner este sora mai mică a lui Kim Kardashian, are o avere colosală, numeroase afaceri în domeniile fashion și beauty, și peste 293 de milioane de urmăritori doar pe Instagram.

Tânăra de 28 de ani, care este și topmodel de succes, și rapperul Bad Bunny au format un cuplu timp de aproape un an și erau de nedespărțit la evenimentele mondene. Modelul și artistul s-au despărțit în decembrie 2023, iar motivul invocat ar fi fost programul încărcat al celor doi.

​Se pare însă că nu au putut sta prea mult unul departe de celălalt. Cei doi s-au întâlnit la Met Gala 2024 și s-au distrat până în zori la petrecerea organizată după evenimentul de modă.

Apoi, Kendall a fost filmată în timp ce dansa la concertul lui Bad Bunny din Kia Center, Orlando. Cei doi nu au confirmat oficial că s-au împăcat, însă fanii sunt convinși că au reluat povestea de iubire.

Afirmațiile le sunt întărite de cele mai recente imagini surprinse de paparazzi cu cei doi. Kendall și Bad Bunny au petrecut câteva ore la un hotel din Miami și deși la plecare au încercat să se strecoare prin parcare, paparazzii au fost pe fază și i-au surprins când ieșeau din lift. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Kendall a încercat din răsputeri să-și acopere fața, folosindu-se de o sticlă pe care o avea la îndemână. Cei doi erau însoțiți de o armată de bodyguarzi care i-a condus rapid la mașină.

Această nouă apariție vine la doar câteva zile după ce cuplul a luat masa la restaurantul japonez pe care Bad Bunny îl deține împreună cu David Grutman.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

CITEȘTE ȘI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni