• PRO TV
  • Rocsana Marcu a dat lovitura în Dubai! Comisionul uriaș pe care l-a încasat pentru vânzarea unei vile în cer!

Rocsana Marcu a dat lovitura în Dubai! Comisionul uriaș pe care l-a încasat pentru vânzarea unei vile în cer!

Rocsana Marcu a dat lovitura în Dubai! Comisionul uriaș pe care l-a încasat pentru vânzarea unei vile în cer!

Rocsana Marcu face bani frumoși ca agent imobiliar în Dubai. Vedeta a ales să plece din țară în urmă cu câțiva ani, după ce a renunțat la televiziune.

Stabilită de ceva vreme în Dubai, unde și fiicele sale urmează cursurile școlare, Rocsana și-a găsit rapid slujba perfectă pentru ea. Este agent imobiliar și este mereu înconjurată de lux și opulență. Ea vinde proprietăți foarte scumpe și încasează comisioane uriașe pentru fiecare tranzacție de succes.

De la începutul activității sale ca agent imobiliar, Rocsana a demonstrat o abilitate remarcabilă în domeniul vânzărilor, reușind să finalizeze tranzacții importante.

Una dintre cele mai recente include vânzarea a două case impresionante dintr-un proiect rezidențial nou în Dubai. Urmează acum să încheie un contract pentru o proprietate deosebită, cunoscută drept "vila din cer".

Situată la etajul 48 al unui complex de locuințe ultra-modern, această vilă oferă o priveliște spectaculoasă și numeroase facilități de lux. Prețul acestei locuințe exclusiviste se ridică la 2.500.000 de euro, iar Rocsana va câștiga un comision substanțial, estimat la aproximativ 100.000 de euro, în urma acestei tranzacții.

Gallery

„Sărbătoresc! Sunt singura agentă de aici din Dubai, din domeniul imobiliar, care a vândut  o vilă în cer! De fapt, este a doua pe care o dau. O astfel de casă costă 2 milioane și jumătate de euro, arată senzațional, este făcută de Aston Martin! Sunt deja în discuții să vând și a treia casă din acest complex, pentru că e singurul proiect din Dubai care are vile în cer, chiar așa se numesc: „sky villa”. Este un proiect unic, e superb. E bine, și comisioanele sunt bune la astfel de vile!”, a povestit, pentru Ciao.ro, Rocsana Marcu.

„Eram la micul dejun la o cafenea cunoscută aici și m-a auzit o doamnă că  vorbesc limba română, a luat de la mine niște apartamente și ne-am împrietenit, după care a zis că și-ar dori și o vilă, așa că i-am propus să își cumpere…o vilă în cer! Nu m-a crezut dar i-am zis că așa se numește și o să aibă cea mai tare vilă. Când a văzut-o nu i-a venit să creadă! Fiecare vilă are propriul lift în bloc, te ia liftul de jos și te duce direct la vila ta, nu se oprește la alte etaje, sunt complet mobilate și utilate, iar mobila e făcută în colaborare cu cei de la Aston Martin. Au o priveliște de vis, de la etajul 48!”, a mai povestit Rocsana Marcu, despre reușitele ei profesionale.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni