• PRO TV
  • Toți bănuiesc că și-a făcut ceva la față. Noul look al lui Jennifer Aniston a fost analizat în detaliu, după apariția vedetei la un eveniment din Los Angeles

Toți bănuiesc că și-a făcut ceva la față. Noul look al lui Jennifer Aniston a fost analizat în detaliu, după apariția vedetei la un eveniment din Los Angeles

Toți bănuiesc că și-a făcut ceva la față. Noul look al lui Jennifer Aniston a fost analizat în detaliu, după apariția vedetei la un eveniment din Los Angeles

Jennifer Aniston, îndrăgită pentru rolul din „Friends”, a întors toate privirile la evenimentul Emmy FYC pentru „The Morning Show”, duminică, în Los Angeles. Actrița în vârstă de 55 de ani și-a etalat talia subțire într-o rochie cu motive florale. Mulți au fost uluiți de tenul ei luminos și întinerit.

Jennifer Aniston a ales o rochie cu flori, fără mâneci, combinată cu accesorii din rubin și sandale cu tocuri înalte roșii. Actrița a apărut cu o tunsoare fresh, păstrându-și culoare blondă. Stiliștii i-au apreciat alegerea vestimentară, sugerând că actrița știe foarte bine să-și accentueze silueta firavă. În timp ce mulți sunt de părere că Aniston continuă să inspire cu stilul și grația ei, unii jurnaliști străini susțin că actrița a apelat recent la o intervenție chirurgicală la nivelul feței.

Gallery

​Apariția lui Aniston vine la câteva luni după ce a fost văzută părăsind o cunoscută clinică de chirurgie plastică din Connecticut împreună cu prietena sa, Sandra Bullock .

Cele două actrițe au fost văzute părăsind împreună The Retreat At Split Rock, care se află în Greenwich, Connecticut, la sfârșitul lunii martie.

Clinica este specializată în liftinguri la nivelul feței, care pot costa până la 100.000 de dolari, precum și liftinguri pentru sprâncene și ochi care costă aproximativ de 30.000 de dolari fiecare.

​Sandra Bullock preferă să stea departe de blițurile fotografilor. Ea se numără printre vedetele care nu au cont de Instagram sau Facebook. Atunci însă când apare în public, actrița reușește să atragă imediat atenția prin look-ul ei. Pare că a găsit elexirul tinereții, pentru că la 59 de ani arată mai degrabă ca o femeie de 35 de ani. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni