• PRO TV
  • LocoDJ și Bella Luna lansează noua piesă explozivă, "România"

LocoDJ și Bella Luna lansează noua piesă explozivă, "România"

LocoDJ și Bella Luna lansează noua piesă explozivă, "România"

LocoDJ, unul dintre cei mai inovatori DJ și producători ai momentului, lansează noul său single, "România", în colaborare cu talentata artistă, Bella Luna. După succesul răsunător al hitului "Leul din Safari", realizat alături de Deejay Killer și Rodica Olariu, LocoDJ continuă să surprindă publicul cu o nouă creație muzicală electrizantă.

Hitul "Leul din Safari" a dominat topurile muzicale și a devenit rapid un favorit al fanilor datorită ritmurilor sale captivante și colaborării cu artiști de renume. Acest succes a consolidat poziția lui LocoDJ în industria muzicală și a pregătit scena pentru lansarea unui nou proiect ambițios.

"România" este o piesă care se distinge printr-o fuziune unică de influențe muzicale. Ritmurile balkanice se împletesc armonios cu tonuri arabice și latino, creând o melodie antrenantă și plină de energie. Această combinație surprinzătoare reușește să transmită o atmosferă vibrantă, perfectă pentru ringul de dans.

Videoclipul oficial al piesei "România" este un adevărat spectacol vizual. Dansatoarele superbe aduc o energie contagioasă, miscările și scenografia colorată completând perfect atmosfera piesei. Clipul este o celebrare a frumuseții și diversității culturale, punând în valoare dinamismul și spiritul liber al României.

Unul dintre punctele forte ale piesei "România" este corul puternic care repetă refrenul captivant "România", adăugând o notă de mândrie națională. Acest element contribuie la crearea unei experiențe muzicale memorabile, în care ascultătorii sunt invitați să se alăture și să cânte împreună.

LocoDJ aduce un plus de originalitate piesei prin două strofe de rap pline de forță și dinamism. Aceste versuri adaugă un strat suplimentar de complexitate și diversitate piesei, demonstrând versatilitatea și talentul său. Bella Luna, cu vocea sa caldă și puternică, completează perfect melodia, aducând o notă de autenticitate și pasiune.

Piesa "România" a fost realizată în prestigiosul Geo Da Silva's Music Studio Team / Massive Studio, unde echipa de producție a reușit să creeze un sound unic și captivant, reflectând standardele înalte ale studioului și expertiza echipei.

"Suntem extrem de încântați să lansăm 'România'. Această piesă este o celebrare a diversității și a bucuriei de a trăi. Sperăm că va aduce aceeași energie pozitivă și publicului nostru," a declarat LocoDJ.

Bella Luna a adăugat: "Colaborarea cu LocoDJ a fost o experiență incredibilă. 'România' este o piesă specială pentru mine, deoarece reușește să îmbine diferite stiluri muzicale într-un mod armonios și captivant."

LocoDJ este un DJ și producător de muzică cunoscut pentru abilitatea sa de a crea hituri care aduc oamenii pe ringul de dans. Cu o carieră în plină ascensiune, el a reușit să captiveze publicul prin stilul său unic și inovațiile muzicale constante.

De-a lungul timpului, LocoDJ a colaborat cu numeroși artiști de renume și a lansat piese care au devenit repede favoritele publicului.

Bella Luna este o artistă talentată și versatilă, care a impresionat juriul și publicul la "Vocea României" cu vocea sa puternică și interpretările pline de emoție. Participarea la acest show i-a oferit o platformă importantă pentru a-și lansa cariera muzicală.  Cunoscută pentru vocea sa distinctivă și capacitatea de a se adapta la diverse genuri muzicale. Colaborarea cu LocoDJ marchează un nou capitol în cariera sa muzicală, promițând multe alte surprize plăcute pentru fani. Bella Luna a reușit să se impună pe scena muzicală prin pasiunea și devotamentul său pentru muzică, atrăgând un număr tot mai mare de admiratori.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni