• PRO TV
  • Vestea despre Kate Middleton pe care nimeni nu voia să o audă! Prințesa de Wales nu va mai reveni niciodată la îndatoririle publice?

Vestea despre Kate Middleton pe care nimeni nu voia să o audă! Prințesa de Wales nu va mai reveni niciodată la îndatoririle publice?

Vestea despre Kate Middleton pe care nimeni nu voia să o audă! Prințesa de Wales nu va mai reveni niciodată la îndatoririle publice?

Kate Middleton este cel mai popular membrual familiei regale britanice. De fapt, susținătorii familiei regale sunt foarte fericiți că ea este viitoarea regină a Angliei.

Gallery

​Cu toate acestea, rolul Prințesei de Wales în familia regală s-ar putea schimba radical după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Absența lui Kate Middleton ar putea zgudui familia regală britanică?

Soția prințului William a câștigat inimile britanicilor și a devenit cel mai popular membru al familiei Windsor. Din acest motiv, absența lui Kate Middleton în urma misterioasei sale operații abdominale a stârnit o serie de teorii ale conspirației, pe care însăși Prințesa de Wales a trebuit să le oprească printr-un mesaj video emoționant în care a dezvăluit că are cancer.

Prințesa a mărturisit că va urma un tratament preventiv de chimioterapie, de aceea ea nu a fost văzută în public și, fără îndoială, absența ei a fost resimțită, întrucât Prințesa de Wales a fost întotdeauna foarte activă.

Îngrijorarea fanilor Familiei Regale Britanice cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton este din ce în ce mai mare, întrucât surse apropiate prințului și prințesei de Wales spun că este probabil ca viitoarea regină să nu-și reia programul pe tot parcursul anului 2024.

Kate Middleton ar putea să se retragă definitiv din rolul regal

O sursă apropiată de familia regală britanică a declarat pentru Us Weekly că este posibil ca rolul lui Kate Middleton în cadrul familiei regale să se schimbe în viitor, în urma tratamentului împotriva cancerului.

„S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată la rolul în care oamenii au văzut-o înainte”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Potrivit Us Weekly, sursa a adăugat că Prințesa de Wales „reevaluează ce va putea să preia când se va întoarce”, după ce a urmat tratamente de chimioterapie preventivă.

Expertul regal Richard Fitzwilliams susține și el această teoerie, spunând că atunci când Kate va putea să se întoarcă la îndatoririle sale regale, „se va baza pe sfaturile medicale și le va echilibra foarte atent”.

De asemenea, biograful regal Lady Colin Campbell, spune că Kate Middleton trece printr-un tratament medical complicat, astfel că prințesa de Wales va trebui să-și rezerve energiile pentru recuperare și pentru a se ocupa de cei trei copii mici ai săi.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni