• PRO TV
  • EXCLUSIV Bibanu și Carla Iliași au lansat piesa „Fii bun și gata”! Ce spun cei doi artiști despre melodia care va deveni HIT-ul verii

EXCLUSIV Bibanu și Carla Iliași au lansat piesa „Fii bun și gata”! Ce spun cei doi artiști despre melodia care va deveni HIT-ul verii

EXCLUSIV Bibanu și Carla Iliași au lansat piesa „Fii bun și gata”! Ce spun cei doi artiști despre melodia care va deveni HIT-ul verii

Renumitul artist hip-hop Bibanu, în colaborare cu talentata cântăreață Carla Iliași, lansează astăzi noua piesă intitulată „Fii bun și gata”. Acest single marchează o nouă etapă în carierele ambilor artiști, aducând împreună influențele lor muzicale distincte pentru a crea o melodie perfecta pentru vară.

Gallery

​„Fii bun și gata” este o reflecție asupra valorilor esențiale de bunătate și empatie într-o lume în continuă schimbare. Versurile puternice și mesajul inspirațional, susținute de o producție muzicală de înaltă calitate, promit să rezoneze puternic cu publicul.

„Piesa este compusă din iarnă dar se tot întâmpla ceva si nu reușeam să o scot. Așa îmi dă mie semne Barbosu'. Întâmplător am auzit o parte din concertul "Taxi" în care apărea si Carla. Pe loc i-am scris să ne vedem la studio. Când a cântat prima voce pe piesă am realizat că o să facem ceva tare. Este un om educat și a fost și distractiv să lucrăm. Am râs mult și abia aștept să vedeți ce urmează. Clipul este produs de prietenii mei din Sălăjan Sebi & brigada iar Antonio Satiru este magician pe imagine. Le mulțumesc tuturor celor care ne ajută necondiționat și care fac muzica să nu se oprească. Dacă vrei să fii bun, fii bun și gata”, a spus Bibanu în exclusivitate pentru PRO TV.

Carla Iliași, o artistă la început de drum, se bucură extrem de mult pentru experiența trăită în studio alături de Bibanu și crede cu tărie în mesajul piesei pe care tocmai au lansat-o:

 „Colaborarea mea cu Bibanu a venit într-un moment neașteptat! De-a lungul timpului, mi-am tot spus să nu ratez nicio oportunitate, iar în momentul în care am văzut că mi-a scris pe Facebook, am fost foarte fericită că pot face încă un pas în cariera mea.

M-am dus la studio, am avut o super chimie din prima secundă, iar odată cu piesa „Fii bun și gata”, presimt că acesta este începutul unei frumoase colaborări pe termen lung”, ne-a spus Carla în exclusivitate.

Lansarea piesei „Fii bun și gata” este însoțită de un videoclip oficial, regizat de Mario Sebastian și Antonio Satiru, care completează povestea piesei cu imagini vizuale captivante. Videoclipul este disponibil pe platformele de streaming și pe canalul oficial de YouTube al lui Bibanu.

Cine este Carla Iliași

Carla Iliași, originară din Adjud, Vrancea, este o artistă extrem de talentată care se află la începutul unei promițătoare cariere muzicale. A început să cânte de la o vârstă fragedă, iar pasiunea ei pentru muzică a ghidat-o de-a lungul vieții.

Studiile sale muzicale au început la prestigiosul Colegiul Național de Artă "George Apostu" din Bacău, unde a dobândit cunoștințe solide și a participat la numeroase concursuri și spectacole școlare. După liceu, Carla a continuat să-și perfecționeze abilitățile la Universitatea Națională de Muzică București, unde și-a finalizat studiile universitare și masterul.

Pe lângă educația sa muzicală formală, Carla Iliași și-a extins experiența artistică prin colaborarea cu Trupa Taxi, unde activează ca solistă și backing vocals din anul 2020. Alăturarea la această formație emblematică a scenei muzicale românești i-a oferit ocazia de a evolua în cadrul unui grup recunoscut pentru originalitatea și versatilitatea sa.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni