• PRO TV
  • O bloggeriță celebră a dezvăluit cum este J Lo în spatele camerelor de filmat: „Pur și simplu este o persoană…”

O bloggeriță celebră a dezvăluit cum este J Lo în spatele camerelor de filmat: „Pur și simplu este o persoană…”

O bloggeriță celebră a dezvăluit cum este J Lo în spatele camerelor de filmat: „Pur și simplu este o persoană…”

Meghan McCain, o bloggeriță celebră care are aproape jumătate de milion de urmăritori doar pe contul de Instagram, a vorbit recent despre experiența ei cu Jennifer Lopez de pe platourile de filmare ale emisiunii „The View”.

Bloggerița de 38 de ani nu a avut cuvinte de laudă la adresa divei latino pe care a caracterizat-o ca fiind o „personă extrem de neplăcută”.

Meghan a vorbit despre interacțiunea cu J Lo în cadrul celui mai recent episod al podcastului ei „Citizen McCain”, pe care îl prezintă alături de Miranda Wilkins.

„Și eu împărtășesc povești negative similare cu cele pe care le are întreaga lume. Mă simt prost pentru că ne întoarcem într-un punct în care ceea ce se întâmplă cu J Lo este bullying” a spus McCain, potrivit Page Six.

„Nu a fost drăguță. Pur și simplu este o persoană extrem de neplăcută. Avea cel mai mare staff pe care l-am văzut vreodată (când am fost la The View). Mai multe persoane decât Kim Kardashian sau președintele”, a spus bloggerița potrivit sursei citate mai sus.

Aceasta a adăugat că nu a „înțeles cu adevărat de ce avea nevoie de atâtea persoane în jurul ei”.

Jennifer nu traversează o perioadă prea bună. Presa scrie că e la un pas de divorț și tocmai și-a anulat turneul nord-american care urma să aibă loc anul acesta.

Jennifer a motivat că „vrea să aibă timp să stea cu copiii, familia și prietenii apropiați”, mărturisind că este „devastată” pentru că și-a dezamăgit fanii.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni