• PRO TV
  • Alex Velea și Connect-R, senzația serii la Ziua lui Ștefan! Celebrul artist a avut invitați unul și unul la concertul său de pe 9 iunie, de la Arenele Romane! „Te iubesc de când suntem noi mici!”

Alex Velea și Connect-R, senzația serii la Ziua lui Ștefan! Celebrul artist a avut invitați unul și unul la concertul său de pe 9 iunie, de la Arenele Romane! „Te iubesc de când suntem noi mici!”

Alex Velea și Connect-R, senzația serii la Ziua lui Ștefan! Celebrul artist a avut invitați unul și unul la concertul său de pe 9 iunie,  de la Arenele Romane! „Te iubesc de când suntem noi mici!”

Delia, Theo Rose, Raluka, Alex Velea, Shift, Adrian de la Bobești, Mario Fresh, Ilona Brezoianu, Johny Romano și tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, au făcut un show de zile mari!

Gallery

Connect-R a împlinit ieri, pe 9 iunie, 42 de ani, și a pus în scenă Ziua lui Ștefan, la Arenele Romane.

Un show de zile mari cu artiști numai unul și unul invitații pe care Connect-R și managerul său, Marius China, de la Hood Famous, și i-au dorit alături într-o așa seară specială!

Alături de marele sărbătorit, Connect-R, pe scenă au urcat nume mari ale muzicii românești, precum Delia - care a avut o interpretare magistrală la flaut, Theo Rose, Raluka, Shift, Adrian de la Bobești, Mario Fresh, Ilona Brezoianu, una dintre colegele lui de la "Te cunosc de undeva", băiatul său "de suflet" Johny Romano, care i-a adus și tortul pe scenă și i-a cântat "La mulți ani" lui Connect-R, iar finalul show-ului Ziua lui Ștefan a fost unul de zile mari căci el și Alex Velea au fost pur și simplu de neegalat și vor avea încă multe de spus împreună pentru că pregătesc mari surprize!

Atunci când Alex Velea a urcat pe scenă s-a produs magie! Chimia dintre el și Connect-R este încă foarte puternică iar publicul a cântat cu ei la unison și parcă nu mai îi lăsă să plece și i-a rugat să facă un bis.

"Este incredibil câtă dragoste aveți pentru Alex, pentru mine!", a spus Connect-R! "Lasă-mă să spun ceva, Te iubesc de când suntem noi mici, vreau să îți urez "La mulți ani! Dumnezeu să îți ofere tot ce îți dorești în viața asta, deja ai o carieră extraordinară, o familie frumoasă, fanii tăi minunați de aici, o superbă orchestră! Un muzician adevărat nu poate să fie înconjurat decât de astfel de oameni!", a completat și Alex Velea care împreună cu Connect-R s-au apucat din nou de treabă.

Fanii și-au dorit să îl vadă cântând din nou alături de tatăl său

Pentru că de fiecare dată când urcă pe scenă alături de tatăl său, Aurel Mihalache, Connect-R și părintele lui aduc o mare bucurie celor din jur, nu a putut lipsi nici de această dată de la Ziua lui Ștefan, momentul tată-fiu, de altfel, extrem de emoționant. Cei doi s-au sincronizat perfect și au cântat minunat. "De la el pleacă sămânța și s-a răspândit talentul!", le-a mărturisit Connect-R fanilor săi care și-au dorit să îi mai vadă împreună.

Theo Rose visa de ceva timp o colaborare cu Connect-R

Theo Rose a urcat pe scenă și s-a lăsat cu scântei! Artista a cântat cum a știut mai bine și le-a povestit tuturor un moment care a marcat-o la începuturile ei în muzică.

"Pe lângă faptul că îl iubesc pe Connect-R de când eram mică, mi-am dorit tare să cânt cu el și am simțit într-adevăr dintotdeauna că există niște elemente comune acolo. Prima mea piesă pe care am lansat-o undeva prin 2012-2013, care a reușit cât de cât să răzbată în industria muzicală e un raggae, iar eu, evident, atunci când am înregistrat piesa, am căutat să îl imit pe Connect-R, era unul dintre artiștii pe care îi studiam. Și atunci, cineva mi-a lăsat un comentariu care mi-a marcat existența! Am intrat acolo și am citit așa: "Ete, mă, Connect-R cu țâțe! Îți spun sincer, de atunci m-am gândit într-una: "Bă, unde dracu o fi văzut ăla țâțele!?", a spus Theo Rose, pe scenă, la Ziua lui Ștefan, și toată lumea a început să râdă. Iar Connect-R, atunci când o aude cântând, nu mai poate de drag pentru că o consideră o artistă extrem de talentată.

"Oh, my God! Ce moment! Aplauze încă o dată pentru Theo Rose! A venit la ziua mea!", a spus sărbătoritul.

"Noi, romii, o considerăm de-a noastră cumva, adică are sângele...e ceva pe acolo de care nu știe ea, cu siguranță, e o treabă! Eu când am văzut-o, am înebunit! Am zis, wow! A cântat o piesă de-a mea, într-un mare fel. Am furat niște șmecherii de la ea de acolo, ba da, băieții știu!", a mai spus Connect-R de față cu invitată ta, Theo Rose!

A ales pe sprânceană invitații de anul acesta de la Ziua lui Ștefan!

Pentru ceea ce a pregătit aseară, la Ziua lui Ștefan, Connect-R s-a gândit exact de ce are nevoie și pe cine să aleagă dintre artiștii și colegii lui. Totul a fost organizat în detaliu iar rezultatul a fost unul pe măsură. Și deja, de aseară, cu un an înainte, iată că datorită succesului de care se bucură, fiind un artist îndrăgit și versatil, Connect-R a anunțat deja că pe data de 9 iunie 2025 va face Ziua lui Ștefan la Sala Palatului din București!

"Anul ăsta am stat și am ales invitații pe sprânceană și ne era foarte greu! Cu Delia mi-am dorit foarte mult pentru că nu a mai fost până acum la Ziua lui Ștefan și mi se pare că atât "Te Mereu" dar, în special, "Noi ne potrivim", a fost un moment extraordinar. Cu flautul ei a super sensibilizat, a angelizat piesa, așa mi s-a părut! Ilona, cu care am fost coleg un sezon întreg la „Te cunosc e undeva”... Era foarte greu ca după Narcis și Ștefan de la Bărbulești să aduci pe cineva care să facă momentul imnului, "Jenem, jenem", la același nivel, ni se părea că e aproape imposibil și am stat și ne-am gândit: Theo Rose! Am zis că doar ea poate să mai aducă starea aia și într-adevăr, ne-a terminat!", a mărturisit Connect-R, după show-ul magistral pe care l-a avut anul acesta, de ziua sa, pe 9 iunie, pe scena de la Arenele Romane.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni