• PRO TV
  • “Jennifer Lopez este o persoană extrem de neplăcută!” O vedetă spune adevărul despre diva latino

“Jennifer Lopez este o persoană extrem de neplăcută!” O vedetă spune adevărul despre diva latino

“Jennifer Lopez este o persoană extrem de neplăcută!” O vedetă spune adevărul despre diva latino

Jennifer Lopez nu trece printr-o perioadă prea grozavă: se spune că divorțul de Ben Affleck este imiment, a fost nevoită să își anuleze turneul pentru că nu se vindeau biletele, iar acum se vede atacată și pe plan personal.

O fostă prezentatoare tv, cunoscută în Statele Unite, spune despre J Lo că este “o persoană extrem de neplăcută”, “căreia nu i-ar strica un pic de modestie”.

Meghan McCain, fostă prezentatoare a emisiunii The View, a avut numai lucruri neflatante de spus despre experiența ei cu J Lo, care are un “anturaj mai mare decât președintele SUA” atunci când merge la un show sau la o emisiune tv.

View this post on Instagram

A post shared by TMZ (@tmz_tv)


„De fapt, mă simt prost că zic asta într-un moment în care mi se pare că tot bullyingul se îndreaptă spre J Lo. Dar că ea este pur și simplu o persoană profund neplăcută. Avea cel mai mare anturaj pe care l-am văzut vreodată la vreo celebritate. Mai mare decât Kim Kardashian, mai mare decât președintele. Și pur și simplu nu înțeleg de ce a fost nevoie de atâția oameni”, a spus în podcastul ei fosta prezentatoare.

„JLo nu are reputația de a fi o persoană drăguță și normală. Deci nu e ca și cum aș dezvălui eu ceva nou. Are nevoie de un pic de modestie, pentru că primește numai “hate” pe internet, în special pe TikTok”, a adăugat Mehgan.

​Sursa foto: Getty Images

Prezentatoarea nu este prima persoană care o vorbește de rău pe diva latino. “Sunt o mulțime de oameni, oameni de nivel inferior care lucrează la spectacole, prestatori de servicii, chelnerițe care au povești cu adevărat negative despre ea. Și stiu foarte bine prin ce am trecut eu. Am fost gazdă la The View și ea nu a fost drăguță. Oricum, nu trebuie să fii întotdeauna drăguț, a fost pur și simplu surprinzător, având în vedere că oameni precum Kim Kardashian sunt mai încântători”, a spus Meghan.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni