• PRO TV
  • Ținuta în care a apărut Zanni la nunta lui Daniel Pavel. Ce l-au sfătuit fanii când l-au văzut

Ținuta în care a apărut Zanni la nunta lui Daniel Pavel. Ce l-au sfătuit fanii când l-au văzut

Ținuta în care a apărut Zanni la nunta lui Daniel Pavel. Ce l-au sfătuit fanii când l-au văzut

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și iubita lui, Ana Maria Pop, și-au unit destinele în weekendul care abia s-a încheiat, pe 08 iunie 2024.

Gallery

​Evenimentul, despre care se poate spune că a fost nunta anului din showbiz-ul românesc, deoarece au participat peste 400 de invitați, a avut loc la Snagov, iar printre cei care le-au fost alături celor doi miri s-au regăsit și foarte multe vedete.

Așa cum era de așteptat, unii foști concurenți de la Survivor România au spus și ei „Prezent” și s-au pozat alături de cel supranumit Domnul Dan și de aleasa inimii lui.

Printre celebritățile care nu au lipsit de la nunta anului a fost și Zanni, câștigător de două ori al show-ului Survivor România: prima dată în 2021 și a doua oară în 2024, în sezonul suprem All Stars.

La o zi după nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop, câștigătorul Survivor România All Stars 2024 a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de cei doi miri, astfel că fanii au putut vedea ce ținută a avut Zanni la petrecere.

Pe lângă urările clasice prin care fanii de pe Instagram ai lui Zanni le spuneau „Casă de piatră” celor doi miri, internauții au avut și mesaje pentru artist, prin care îl sfătuiau să ar fi bine să se căsătorească și el.

„Zanni ai prins buchetul până la urmă?”, „Aștept să te văd și pe tine, Zani, cu o fată bună și deșteaptă ca tine”, „Zanni, ești super tare! Îmi place outfit-ul tău, pe relax” și „Te vrem și pe tine cu o zână alături, meriți o femeie adevărată care să te iubească” au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat lui Zanni.

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni