• PRO TV
  • Dakota Johnson, iubita solistului Coldplay, accident vestimentar pe covorul roșu! Vântul i-a jucat feste actriței care aproape că a oferit un moment a la Marilyn Monroe

Dakota Johnson, iubita solistului Coldplay, accident vestimentar pe covorul roșu! Vântul i-a jucat feste actriței care aproape că a oferit un moment a la Marilyn Monroe

Dakota Johnson, iubita solistului Coldplay, accident vestimentar pe covorul roșu! Vântul i-a jucat feste actriței care aproape că a oferit un moment a la Marilyn Monroe

Dakota Johnson a fost protagonista unui moment stânjenitor pe covorul roșu de la Festivalul Tribeca 2024, eveniment care a avut loc la BMCC Theater din New York.

Gallery

Frumoasa actriță a participat la premiera „Daddio”, peliculă în care joacă alături de Sean Penn. Fiica lui Don Johnson și a actriței Melanie Griffith și-a făcut apariția într-o rochie tip furou, cu inserții de dantelă și ușor transparentă.

Dakota și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale negre și și-a lăsat numeroasele tatuaje la vedere. Cu părul pe spate și un make-up care i-a scos ochii în evidență, actrița a defilat pe covorul roșu, apoi a mers să facă poze cu fanii și să dea autografe.

La un moment dat, vântul i-a dat ceva bătăi de cap actriței. Fotografii au fost pe fază și au surprins câteva cadre în care rochia iubitei lui Chris Martin, solistul de la Coldplay, a lăsat la vedere mai mult decât trebuia. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Dakota Johnson și Chris Martin trăiesc o frumoasă și discretă poveste de dragoste din 2017. Presa de peste Ocean, scrie că solistul trupei Coldplay i-a oferit inelul de logodnă, însă cei doi nu se grăbesc să facă nuntă.

Coldplay, două concerte pe Arena Națională în 12 și 13 iunie

Coldplay, una dintre cele mai iubite trupe ale momentului, vine pentru prima oară în România! Cele două concerte de la București au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru niște spectacole de stadion din istoria muzicii live din Romania.

Evenimentele, ce fac parte din Music Of The Spheres World Tour, vor avea loc în 12 și 13 iunie la Arena Națională, unde sunt asteptați aproximativ 50.000 de fani în fiecare dintre cele două zile.

Toate detalii despre concert le găsești AICI.

Magia muzicii este la tine acasă! Concertul Coldplay din São Paulo poate fi urmărit pe VOYO

Foto: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni