• PRO TV
  • Demi Moore, o fată de aur din cap până în vârful degetelor de la picioare! Cum arată încălțările ciudate cu care a întors toate privirile și care costă o mică avere

Demi Moore, o fată de aur din cap până în vârful degetelor de la picioare! Cum arată încălțările ciudate cu care a întors toate privirile și care costă o mică avere

Demi Moore, o fată de aur din cap până în vârful degetelor de la picioare! Cum arată încălțările ciudate cu care a întors toate privirile și care costă o mică avere

Tot mai multe femei adoptă un stil vestimentar conservator odată cu înaintarea în vârstă, însă nu este și cazul lui Demi Moore, care bifează look-uri tot mai sexy sau excentrice.

Gallery

Recent, actrița în vârstă de 61 de ani și-a făcut apariția la Festivalul de Film de la Tribeca, la premiera peliculei Bratz.

Demi a purtat o purtat un set alb, din denim, cu vestă și blugi, în valoare de aproximativ 5.000 de euro. Ținuta ei a fost realizată în întregime de brandul italian Schiaparelli, lăudat pentru stilul său suprarealist și purtat de vedete precum Taylor Swift, Zendaya și Adele.

Toate lumea s-a uitat însă la încălțările bizare cu care fosta nevastă a lui Bruce Willis a defilat pe covorul roșu. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Vedeta a optat pentru o pereche de teniși care ar fi scos orice ținută din anonimat. Încălțările, creație tot a brandului Schiaparelli, se numesc Trompe L'Oeil, au vârfurile aurii și costă nu mai puțin de 2.300 de euro (aproximativ 11.500 de lei).

Demi Moore a participat la premiera Bratz, un documentar despre grupul ei de prieteni format din tineri actori din anii 1980, supranumit „Brat Pack”.

Foto: Getty Images/ Schiaparelli.com

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni