• PRO TV
  • Cristina Pucean își sărbătorește ziua de naștere. Bogdan de la Ploiești a surprins-o cu o vacanță de lux, în ziua în care a împlinit 29 de ani: „Te iubesc sincer”

Cristina Pucean își sărbătorește ziua de naștere. Bogdan de la Ploiești a surprins-o cu o vacanță de lux, în ziua în care a împlinit 29 de ani: „Te iubesc sincer”

Cristina Pucean își sărbătorește ziua de naștere. Bogdan de la Ploiești a surprins-o cu o vacanță de lux, în ziua în care a împlinit 29 de ani: „Te iubesc sincer”

Cristina Pucean își serbează ziua de naștere, într-o vacanță romantică, alături de Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a împlinit 29 de ani, iar artistul a postat, la miezul nopții, un mesaj special pentru ea.

Gallery

Astăzi, 11 iunie, Cristina Pucean este în centrul atenției, deoarece este ziua ei de naștere. Dansatoarea a plecat în Grecia, împreună cu Bogdan de la Ploiești, unde se distrează de minune.

Mesajul primit de Cristina Pucean de la Bogdan de la Ploiești, de ziua ei de naștere

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România, deoarece s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori de când au decis să formeze un cuplu.

Cu toate acestea, ori de câte ori s-au despărțit, mereu s-au împăcat, demonstrând că iubirea dintre ei este la fel de puternică pe cât spun. Prin urmare, Bogdan de la Ploiești nu avea cum să lase ziua de naștere a iubitei sale să fie un oarecare și nu doar că a dus-o într-o vacanță, dar a postat și un mesaj, pe contul său de Instagram.

Citește și:

„LA MULTI ANI IUBIREA MEA ! @cristinapuceann EU NU AM CE SA SPUN , DECAT CA TE IUBESC SINCER ! Asa a facut DUMNEZEU SA NE INDRAGOSTIM , IAR EL STIE MAI BINE CE PLANURI ARE PENTRU TINE ! SUNT FERICIT SI CHIAR MA MANDRESC CU TINE , MULTI NU STIU CINE ESTI CU ADEVARAT SI CATEODATA JUDECA CUM VOR EI , DAR EU VOI FI LANGA TINE MEREU , ASA CUM AM FOST SI PANA ACUM !!! SA FII SANATOASA , CA DE RESTUL AM EU GRIJA”, a fost mesajul postat de manelist.

Cristina Pucean este foarte apropiată de tatăl lui Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean a fost primită cu brațele deschise de familia lui Bogdan de la Ploiești și, recent, dansatoarea a avut ocazia să demonstreze acest lucru.

Citește și:

​Iubita manelistului s-a fotografiat alături de viitorul socru, cu ocazia zilei lui de naștere și a postat imaginea pe rețelele de socializare. „La mulți ani tati! Te iubim”, a fost mesajul postat de aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni