• PRO TV
  • N-ai văzut-o niciodată AȘA: Rihanna, fără perucă sau extensii! Cum arată părul natural al divei

N-ai văzut-o niciodată AȘA: Rihanna, fără perucă sau extensii! Cum arată părul natural al divei

N-ai văzut-o niciodată AȘA: Rihanna, fără perucă sau extensii! Cum arată părul natural al divei

Rihanna este una dintre cele mai talentate și iubite artiste din lume, iar de-a lungul carierei ne-a uimit cu schimbările ei dramatice de look. A bifat toate culorile posibile și a fost un adevărat trendsetter în materie de coafuri.

Gallery

​Chiar dacă nu a mai lansat un single de ani buni și s-a concentrat pe viața de mămică, Riri și-a extins imperiul Fenty Beauty, care îi aduce anual milioane de dolari.

Recent, artista și-a lansat noua linie de îngrijire a părului și s-a afișat la eveniment cu părul ei natural.

Rihanna a făcut furori pe covorul roșu de la petrecerea de lansare Fenty Hair, care a avut loc la Nya Studios din Los Angeles.

Artista de 36 de ani a renunțat la extensii și peruci și și-a arătat părul natural, scurt și cârlionțat. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

„Știți cât de mult contează pentru mine să îmi schimb părul. Am avut aproape toate texturile, culorile, lungimile, de la împletituri la împletituri și până la natural - așa că lansez o linie flexibilă de produse. Fiecare produs este conceput pentru a întări și repara toate tipurile de păr, pentru că de asta avem cu adevărat nevoie”, a declarat Rihanna în timp ce anunța noua linie de produse.

Fotografii: Getty Image

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni