• PRO TV
  • Hunter Biden, găsit vinovat pentru toate cele trei capete de acuzare! Fiul președintelui Joe Biden ar putea ajunge la închisoare

Hunter Biden, găsit vinovat pentru toate cele trei capete de acuzare! Fiul președintelui Joe Biden ar putea ajunge la închisoare

Hunter Biden, găsit vinovat pentru toate cele trei capete de acuzare! Fiul președintelui Joe Biden ar putea ajunge la închisoare

Nu doar Donald Trump are probleme cu legea și riscă închisoarea! Hunter Biden este protagonistul unui proces istoric în SUA și este primul fiu al unui președinte american în funcție judecat și condamnat penal.

Gallery

Fiul preşedintelui Joe Biden a fost găsit vinovat, marţi, de un juriu din Willmington, statul Delaware, pentru mai multe infracțiuni: cumpărarea ilegală a unei armei de foc, posesia ilegală a unei arme de foc în perioada în care consuma droguri sau era dependent de acestea.

Hunter Biden, avocat și om de afaceri, a pledat nevinovat față de toate capetele de acuzare, însă juriul a fost de neînduplecat.

După aproximativ trei ore de deliberări, juraţii au constatat că Hunter Biden a pretins în mod fals că nu ia droguri ilegale atunci când a completat un document guvernamental de verificare pentru a-şi achiziţiona un revolver Colt Cobra în 2018 şi apoi a deţinut ilegal arma.

Avocaţii lui Hunter Biden au încercat să demonstreze că acesta nu folosea droguri când a cumpărat arma şi că nu a avut intenţia de a înşela, deoarece nu se mai considera consumator de droguri atunci când a completat formularul, potrivit news.ro.

Cazul Hunter Biden a fost intentat de un procuror special al Departamentului de Justiţie al SUA, David Weiss, numit în timpul administraţiei lui Trump.

Judecătoarea Maryellen Noreika a estimat că sentința va avea loc la 120 de zile după condamnare, când va stabili dacă Hunter Biden va merge la închisoare.

Sursa citată mai sus scrie că Biden ar risca o pedeapsă de 15 până la 21 de luni de închisoare, însă inculpaţii în cazuri similare primesc adesea sentinţe mai blânde.

Fotografii: Getty Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni