• PRO TV
  • Andra a dezvăluit secretul căsniciei cu Cătălin Măruță. După 16 ani de relație, au rămas la fel de îndrăgostiți ca în prima zi: „Este un miracol”

Andra a dezvăluit secretul căsniciei cu Cătălin Măruță. După 16 ani de relație, au rămas la fel de îndrăgostiți ca în prima zi: „Este un miracol”

Andra a dezvăluit secretul căsniciei cu Cătălin Măruță. După 16 ani de relație, au rămas la fel de îndrăgostiți ca în prima zi: „Este un miracol”

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în urmă cu aproximativ 16 ani și, de atunci, formează unul dintre cele mai solide și mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Gallery

Relația dintre Andra și Cătălin Măruță a evoluat din ce în ce mai frumos și, în timp, și-au întemeiat o familie minunată, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia. Chiar dacă amândoi au un program încărcat, mereu își fac timp unul pentru altul și se iubesc din ce în ce mai mult, cu fiecare zi care trece.

Iubirea, secretul poveștii de iubire dintre Andra și Cătălin Măruță

Recent, în cadrul unui interviu, Andra a vorbit despre relația ei cu Cătălin Măruță. Artista a mărturisit că ceea ce îi ajută să meargă mai departe, chiar și după atâția ani, este iubirea sinceră dintre ei.

Jurata de la „Românii au talent” susține că sunt făcuți unul pentru altul și speră ca și cei doi copii ai lor, Eva și David, să aibă norocul să își găsească persoana potrivită, așa cum ea și Cătălin Măruță au făcut.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai puternice cupluri

Retrăind momentele de la începutul relației, artista se simte recunoscătoare pentru faptul că ea și Cătălin Măruță s-au cunoscut, dar și pentru faptul că au decis să fie împreună, luptând pentru relația lor.

„Am avut mare noroc să ne găsim, să ne îndrăgostim, să ne punem încrederea unul în celălalt. Cred că este un miracol de câte ori se regăsesc doi oameni făcuți unul pentru celălalt. Și părinții noștri sunt de zeci de ani împreună, iată că și noi! Sper ca și copiii noștri să găsească dragostea adevărată.

Este un sentiment unic să te simți iubit, împlinit și în siguranță lângă omul pe care îl iubești. Îți dă putere și un sentiment că poți face orice îți propui”, a spus Andra, conform OK Magazine.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni