• PRO TV
  • Managerul lui Connect-R, mesaj dur, după ce Babasha a fost huidut la concertul Coldplay: ”Am fost părtaș la cel mai penibil moment din istoria muzicii românești”

Managerul lui Connect-R, mesaj dur, după ce Babasha a fost huidut la concertul Coldplay: ”Am fost părtaș la cel mai penibil moment din istoria muzicii românești”

Managerul lui Connect-R, mesaj dur, după ce Babasha a fost huidut la concertul Coldplay: ”Am fost părtaș la cel mai penibil moment din istoria muzicii românești”

Marius China, care are în portofoliu artiști români cunoscuți, precum Connect-R, Lora, Bere Gratis, Raluka, Shift, Luis Gabriel, Amna, Corina, a comentat dur apariția lui Babasha - un cântăreț pe care Chris Martin l-a descoperit în Centru Vechi din București - pe scena Coldplay, în cadrul concertului de pe 12 iunie, de la Arena Națională.

Gallery

”Cam asa a fost asta seara la ColdPlay , din pacate pentru Romania si pentru Coldplay! Din dorinta de a ajunge repede si usor la succes au aruncat un copil in “arena cu lei” crezand ca o sa functioneze si se ard etape ! Acolo puteau sa urce: Dan Bitman, Adrian Minune, Loredana, Connect-r , Florin Salam sau Smiley! Nu poti face aceasta conexiune fara ca Artistul invitat sa reprezinte ceva, cu adevarat pentru Romania! Am mai vazut un astfel de moment la Istanbul , acolo unde , U2 au invitat cel mai de succes artist turc pe scena… si a fost wow! Ati reusit sa transformati inceputul de cariera a unui copil intr-un cosmar! Codplay sa ne iertati ! Noi avem prea putini manageri in Romania si prea putini promoteri cu “scoala”! Majoritatea sunt doar oportunisti “recalificati” ( cred ei) . De unde sa inteleaga actul artistic si fuziunea in fata publicului? Babasha , sa nu te lasi ! Esti talentat , dar ai fost aruncat prea devreme pe Arena Nationala …..intr-un moment nepotrivit. Nu e greseala ta ! E a lor , a celor ce ti-au gresit adresa!
Sunt foarte suparat pentru ca asta seara am fost partas la cel mai penibil moment din istoria muzicii romanesti!
Pacat….
Ps: Din momentul asta , va taxeaza “fratele” pe toti, cei care, “sunteti la furat”!”

Gallery

​Foto: Lara Boerescu/Alexia Cobzaru/Alexia Andrei

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni