• PRO TV
  • Ben Affleck pune și mai multe paie pe foc, în timp ce zvonurile despre divorțul de Jennifer Lopez iau amploare. Actorul a fost văzut în compania fostei soții, Jennifer Garner

Ben Affleck pune și mai multe paie pe foc, în timp ce zvonurile despre divorțul de Jennifer Lopez iau amploare. Actorul a fost văzut în compania fostei soții, Jennifer Garner

Ben Affleck pune și mai multe paie pe foc, în timp ce zvonurile despre divorțul de Jennifer Lopez iau amploare. Actorul a fost văzut în compania fostei soții, Jennifer Garner

De câteva săptămâni, se tot vorbește despre separarea dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, despărțirea fiind prezentată ca un lucru ce nu mai poate fi evitat.

Gallery

Recent, Ben Affleck a fost surprins într-o ipostază care nu face nimic altceva decât să alimenteze și mai mult aceste zvonuri. Mai exact, soțul lui Jennifer Lopez a fost surprins în timp ce se plimba alături de Jennifer Garner, fosta lui soție.

Ben Affleck, la plimbare cu fosta soție și cu mama acestuia

Surse apropiate celor doi soți susțin că despărțirea va avea, cu siguranță, loc și nu ar mai dura mult până atunci. Recent, J Lo a recunoscut că nu trece prin cea mai bună perioadă a ei, fiind nevoită inclusiv să își anuleze mai multe concerte.

Deși nu a confirmat nimic din zvonurile legate de divorț, acestea sunt adâncite și mai multe chiar de către Ben Affleck.

Citește și:

​Recent, acesta a fost surprins în timp ce se plimba cu mama lui, dar și cu fosta lui soție, Jennifer Garner. Aceștia au trei copii împreună și, deși s-au despărțit, au rămas în relații foarte bune. Cu toate acestea, nu puțini sunt cei care sperau să reia relația.

Jennifer Lopez a fost la cumpărături, în timp ce Ben Affleck era cu fosta soție

În timp ce Ben Affleck petrecea timp alături de mama lui și de fosta soție, Jennifer Lopez mergea la cumpărături, împreună cu fiica ei, Emme. Cele două au fost surprinse într-un magazin de cosmetice, din Beverly Hills, California.  

Citește și:

​J Lo a stat de vorbă și a făcut mai multe fotografii cu persoanele aflate în centrul comercial, având un zâmbet larg pe chip. Atitudinea pe care o avea era una pozitivă, în timp ce Ben Affleck părea secat de energie din cauza ultimelor evenimente din viața lui.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni