• PRO TV
  • Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București! Imaginea care face mai mult decât 1000 de cuvinte

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București! Imaginea care face mai mult decât 1000 de cuvinte

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București! Imaginea care face mai mult decât 1000 de cuvinte

Pe 12 și 13 iunie 2024, trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de persoane.

Dacă în prima seară, magia spectacolului a suferit o fractură din cauza momentului cu Babasha, un cântăreț român invitat de Coldplay pe scenă, care a fost huiduit de public, în cea de-a doua seară, Chris Martin a făcut pace cu publicul și a oferit un spectacol ireal.

Gallery

Solistul Chris Martin și-a făcut, în timpul concertului, mea culpa față de public: ”Aseară am avut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist, cumva vinovat că poate am făcut eu ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm și mi-am dat seama că voi sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat și nu puteţi schimba asta.
Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, adică şi pe români.
Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri huiduielile nu au fost cine știe ce, iar azi aş dori pentru 5 secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Pentru că sunteţi cel mai tare public din lume.”

În replică, publicul a demonstrat că ESTE cel mai tare și a reacționat extraordinar în momentul în care Chris Martin a anunțat că ”vrem nu vrem, în seara asta o să cântăm manele”.
După concert, pe pagina de Instagram a formației Coldplay a au apărut imagini de la concert dar și o fotografie cu cei patru membri, alături de mesajul: ”Mulțumim, București, din toată inima!”.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni